[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(video) Emilian Crețu ÎNTR-O NOUĂ AVENTURĂ:„Mi-a fost frică de m-am.... ...
CLIPE DE COȘMAR pentru un cuplu de artiști! Un bărbat pe trotinetă ...
A REVENIT la kilogramele de dinainte de sarcină! Uite cum arată Svetlana ...
IMAGINI RARE! Nicolae Bogtros a răscolit ARHIVA, DE ZIUA DE NAȘTERE ...

Dan Negru, afectat de criza coronavirus: "Lumea s-a schimbat. Nimic nu va mai fi la fel"

Şi Dan Negru e afectat de tot ce se întâmplă din cauza pandemiei de coronavirus. Avea multe proiecte stabilite care au fost fie anulate, fie amânate!

Dan Negru e la curent cu tot ce se întâmplă în România, dar şi în afara ţării din cauza virusului care a omorât zeci de mii de oameni. Prezentatorul TV programase în această perioadă filmările emisiunii Next Star pe care o prezintă la Antena 1, o plecare în străinătate, dar totul a fost dat peste cap.

“Eram fericiţi si nu ştiam” scrie El Pais…

 

A trecut doar o lună de când am primit biletele astea de avion. Mâine dimineaţă trebuia să zbor cu ele spre Jerusalim împreună cu Părintele Necula de la Sibiu. Urma să filmăm ceva împreună acolo. Azi trebuia să termin o parte din filmarile pentru Next Star şi la ora asta trebuia sa dorm pentru că urma să filmez toată ziua !

La începutul lui aprilie trebuia să zbor la Chişinău pentru filmările la “Roata Norocului” şi de Florii aş fi zburat la Roma pentru un eveniment organizat de românii din Italia. Acolo mi-as fi luat şi copiii. Le-am promis că-i duc la Colosseum. In câteva săptămâni lumea s-a schimbat. Nimic din ce ştiam nu va mai fi la fel. Cei care cred altceva, sunt naivi !

El Pais , ziarul spaniol, a avut cel mai bun titlu zilele astea: ERAM FERICIŢi ŞI NU ŞTIAM ( Éramos felices y no lo sabíamos)”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Şi prezentatorul TV a decis să stea în casă, în izolare, să iasă afară atunci când e neapărată nevoie.

okmagazine.ro


MAR 24, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...