[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Cum a reacționat Cristiano Ronaldo pe Instagram, când a văzut-o pe ...
Christina Ricci, bătută de soţ. Actriţa a cerut ajutorul poliţiei
„Meghan Markle nu suporta să fie numărul 2, după Kate Middleton!” ...
Sasha Lopez și Xenia Piciughin, LA MARE pe timp de COVID: Am fost ...

Dana Rogoz, despre nașterea fetiței ei în vremea pandemiei: „Am plâns foarte mult în acea zi”

S-au împlinit două săptămâni de când Dana Rogoz a adus pe lume al doilea copil, o fetiță pe nume Lia. Nu va uita niciodată acea zi. A plâns mult, iar emoțiile au fost copleșitoare. Actrița povestește într-o postare emoționantă pe blogul ei cum a decurs nașterea în pandemie și care au fost, pentru ea, cele mai mari provocări.

Dana Rogoz a născut pe 20 mai cel de-al doilea copil al ei și al regizorului Radu Dragomir. A așteptat cu nerăbdare, cu teamă și cu maximă bucurie momentul. Cu o noapte înainte nu a dormit mai deloc. „Nu cred că mai trăisem vreodată până atunci așa emoții. Îmi făcusem testul covid cu o zi înainte, ieșise negatic, totul mergea conform planului. Dar emoțiile… oh Doamne… copleșitoare! Pe de o parte eram fericită și nerăbdătoare să îmi întâlnesc fetița, pe de altă parte mă rugam întruna ca ea să fie sănătoasă și să nu apară nicio problemă în timpul nașterii. Și mai era și gândul că în acest moment important al familiei noastre voi fi singură”, își începe povestea Dana Rogoz.

Într-adevăr, restricțiile care au fost și încă sunt în spitale, pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus, au interzis prezența familiei și a vizitatorilor. Gravidele intră singure pe poarta spitalului și stau departe de parteneri pe toată perioada spitalizării. Dana a fost condusă de soțul și de fiul ei dis de dimineață, s-au îmbrățișat, au plâns și și-au luat cu greu la revedere. După triaj, cu băgăjelul în brațe, s-a dus în salon, iar de acolo a fost preluată spre sala de nașteri. „Când a venit asistenta să mă ia, am început iar să plâng. Pe drumul până la sală aveam contracții neregulate, dar care îmi tăiau genunchii. Din când în când, câte o asistentă se minuna fie de burta mea mică, fie de faptul că în punga mea pentru celule stem aveam două cutii, nu una, căci optasem pentru recoltarea de celule stem și din țesutul placentar. O asistentă chiar m-a întrebat îngrijorată dacă am gemeni”.

Când a ajuns în sala de nașteri tremura din toate încheieturile, încă dinainte de anestezie. „A început intervenția, eu tremuram în continuare. La un moment dat mi-a spus că urmează să iasă. Am început să plâng și să mă rog întruna să fie sănătoasă. Când i-am auzit strigătul… ce moment de fericire! Extaz! Hohot de plâns de fericire că micuța mea e sănătoasă”. Două ore mai târziu revenea în salon, și-a sunat soțul, deja mort de îngrijorare, și i-a dat vestea cea bună. „L-am liniștit și am plâns – iar – amândoi de fericire. Da, am plâns foarte mult la această naștere. Mult mai mult decât la Vlad. Dat fiind tot contextul, emoțiile au fost mult mai mari”, mai spune Dana Rogoz.

Cele trei zile până la externare au fost minunate, a avut timp să se bucure de bebeluș, să-l descopere. Cât privește recuperarea, a fost la fel de ușoară ca la prima sarcină. „M-am dat jos din pat a doua zi dimineața, când mi s-a recomandat, fiind ajutată la început de cadrele medicale ale spitalului. Dar deja în a doua parte a zilei mă puteam mișca singură prin salon, puteam să mă spăl, să mă schimb, dar și să am grijă de bebelina care dormea lângă patul meu”.

Un alt moment emoționat din maternitate a fost vizita băieților în dreptul geamului ei. De la distanța celor 4 etaje, și-au trimis pupicuri și și-au spus cât de mult se iubesc. „Vlad a urlat atât de tare „te iubesc, mama!”, încât sigur l-a auzit toată strada”, își aduce aminte vedeta. A ieșit din spital pe 23 mai, exact în ziua în care ea și soțul ei împlineau 16 ani de relație

click.ro


IUN 4, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...