[ X ]
[ X ]
FRESH
Adrian Ursu a dezvăluit CUM A CUCERIT-O pe Irina Negară: „În acea ...
Andreea Marin și iubitul ei, primul interviu împreună. Cum e vedeta ...
Top 3 zodii care nu pot locui singure. Nativii care nu suportă singurătatea
Horoscop 12 noiembrie 2019. Înţelegere, devotament şi o întâlnire ...

Lovitura dată de Disney lui Johnny Depp. Jack Sparrow nu va mai apărea în Pirații din Caraibe

Johnny Depp nu va mai juca în seria de filme Pirații din Caraibe, în care a scris istorie jucându-l pe Jack Sparrow. Reprezentanții Disney au anunțat oficial că au renunțat la serviciile actorului, scrie Fox News.

Un producător Disney a declarat că Depp, în vârstă de 55 de ani, va înceta să-l mai joace pe căpitanul Jack Sparrow după 14 ani. Decizia a fost luată pentru ca franciza să aibă parte de un restart și de o împrospătare prin aducerea unor personaje noi. „Vrem să aducem o nouă energie și vitalitate”, a declarat șeful producției Disney, Sean Bailey, pentru The Hollywood Reporter.

Ultimul „Pirații din Caraibe” în care a apărut Johnny Depp a fost „Dead Men Tell No Tales” în 2017, care a avut cel mai prost rezultat la box-office-uri. Depp a jucat rolul principal în cinci filme pe o perioadă de peste 14 ani, iar seria a încasat peste 4,5 miliarde de dolari, devenind astfel cea de-a 12-a cea mai valoroasă franciză din istoria filmului.

 În octombrie, scenaristul Stuart Beattie a vorbit despre plecarea lui Johnny și a dezvăluit că vor revizui toată franciza. „Cred că a avut o experiență grozavă. Evident, el și-a făcut personajul și a devenit personajul cel mai faimos al lui. Copiii din întreaga lume îl iubesc ca acel personaj, așa că sunt sigur că a fost grozav pentru el, a fost grozav pentru noi, așa că sunt foarte, foarte fericit.”

El a adăugat: „Cred că Jack Sparrow va fi moștenirea lui, este singurul personaj pe care l-a jucat de cinci ori, este personajul pe care îl îmbracă pentru a vizita copiii în spitale, pentru care va rămâne în memoria tuturor. Înainte de a deveni Jack Sparrow, a fost considerat un actor ciudat și independent, care a făcut aceste mici filme Tim Burton foarte interesante, dar el nu a fost deloc o stea a cinematografiei și mulți oameni au crezut că suntem nebuni că i-am dat rolul. Pentru că ne pregăteam să facem un film uriaș și am pus acest actor ciudat și independent în centrul lui oamenii au crezut că suntem nebuni. Faptul că a funcționat este un miracol’, a mai spus scenaristul Disney.

libertatea.ro


DEC 26, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...