[ X ]
FRESH
Cum arată rochia pentru care o actriță ar putea sta 5 ani după gratii
Natan, despre meseria de INTERPRET: „M-a făcut mereu maxim de fericit”
Se pregătește de INTERVENȚIE LA AMBII OCHI! Interpretă: „Fără ochelari ...
Prinţul Harry, ameninţat cu moartea din cauza lui Meghan Markle: „Trădător ...

De ce a stat Meghan Markle în spatele Ducesei de Cambridge la prima apariție la balconul regal?

Sâmbătă trecută, în Londra, s-a sărbătorit Trooping the Colour, un eveniment care o aniversează pe Regina Elisabeta a II-a. Și, ca-n fiecare an, festivitățile au culminat cu apariția familiei regale la balconul de la Palatul Buckingham. Apariția de anul acesta a fost, însă, ușor diferită, având în vedere că Meghan Markle a avut ocazia să-și facă debutul la balconul regal.

Apariția lui Meghan Markle la Trooping the Colour a fost analizată îndeaproape. Specialiștii spun că outfitul ei, ușor îndrăzneț, a fost o nouă declarație stylish pe care Ducesa de Sussex a reușit s-o livreze la un eveniment oficial. Chiar și atitudinea ei a fost atent urmărită, mulți sesizând că Meghan a fost extrem de emoționată la acest eveniment oficial, spre deosebire de celelalte la care a luat parte până acum.

Un alt aspect al participării ei la Trooping the Colour, extrem de discutat, a fost poziția la balconul regal. Mulți au sesizat că aceasta s-a așezat în spatele Ducesei de Cambridge, cumva ”în umbră”. De ce așa? Ei bine, specialiștii în etichetă spun că nu e ceva ce ține de rangul ei în familia regală ori de preferințele suveranei britanice.

Așezarea la balconul regal e ceva ce ține, mai mult, de preferința personală. Chipurile, Meghan și Harry au intrat ultimii pe balcon, așadar singura poziție rămasă a fost cea centrală, dar în rândul doi. Așadar, nici vorbă de o așezare coordonată. Singura care are locul prestabilit este Regina Elisabeta, care trebuie să stea în centru, fără să aibă pe cineva în față.

www.okmagazine.ro


IUN 14, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII