[ X ]
FRESH
Ana Cazacu – PRIMA FEMEIE „DE OȚEL” din Moldova: „3.8 km înot, 180 ...
E însărcinată în 33 de săptămâni și CONTINUĂ SĂ LUCREZE! Model: „Sunt ...
Adoră sportul, dar poate practica DOAR ACEST TIP! Ludmila Bălan: „Din ...
7 zodii greu de iubit. Îți vor da mari bătăi de cap

4 fotbalişti de la Cupa Mondială care se cred cântăreţi. Cine se descurcă mai bine?

Cu toţii avem fel şi fel de pasiuni ascunse, însă pare că fotbaliştii de la Campionatul Mondial din Rusia s-au inspirat unii de la alţii. Chiar dacă unii nu mai sunt în competiţie, iar alţii speră în continuare la marele trofeu, pe lângă fotbal, o parte dintre jucători sunt uniţi şi de muzică.

Neymar a cântat cu Michel Telo şi Gusttavo Lima

neymar

În anii 2011 şi 2012 reuşeau să cucerească planeta cântăreţii brazilieni. La acea vreme, pe val erau Michel Telo şi Gusttavo Lima, care lansau piese ca „Ai se eu te pego“ şi „Balada“. Tot atunci, Neymar, cel mai bun jucător brazilian al momentului, se făcea remarcat şi era dorit de echipa ca Juventus, Real Madrid, Manchester United şi Barcelona.

În vârstă de 20 de ani la acea vreme, Neymar şi-a dat sema că este pasionat de muzică şi a urcat pe scenă alături de cei doi artişti amintiţi mai sus. Adunate, clipurile postate pe YouTube în care Neymar cântă au depăşit 200 de milioane de vizualizări.

Sergio Ramos are videoclip oficial

Spain v Russia: Round of 16 - 2018 FIFA World Cup Russia

În urmă cu aproximativ şase ani, Sergio Ramos şi-a descoperit talentul muzical, iar de atunci nu s-a oprit din cântat. De-a lungul timpului, fotbalistul a cântat cu artişti precum Canelita şi Jose Merce, iar cea mai recentă piesă a lui Ramos a fost lansată în vara acestui an, înainte de Campionatul Mondial din Rusia.

Melodia „Otra estrella en tu corazón“ („O altă stea în inima ta“) este interpretată alături de Demarco Flamenco şi s-a vrut a fi imnul oficial al naţionalei Spaniei pentru acest Mondial.

Pique a cântat în Japonia

Spain v Russia: Round of 16 - 2018 FIFA World Cup Russia

Prezent în vara anului trecut în Japonia alături de echipa Barcelonei, Pique a cântat alături de Daimaou Kosaka piesa „PPAP“ (Pen Pineapple Apple Pen), care are peste 200 de milioane de vizualizări pe internet.

Cristiano Ronaldo o imită pe Rihanna

ronaldo

În urmă cu şase ani, Cristiano Ronaldo se făcea remarcat şi în studioul muzical, când interpreta piesa „Amor mio“. Înregistrarea a fost făcută special pentru o reclamă, însă a fost postată şi pe internet.

okmagazine.ro

 


IUL 6, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...