[ X ]
FRESH
Priyanka Chopra şi Nick Jonas aşteaptă primul lor copil? Fotografiile ...
Orhei – CAPITALA DRAGOSTEI! Mii de îndrăgostiți au sărbătorit alături ...
Nu există DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE… Corina Bezdîga: „Iubirea vine ...
Când IUBEȘTE… Modelul Nicoleta Caun: „Sunt în stare să uit de orgoliu, ...

De regulă poartă fuste sau rochii, însă acum Kate a ales un altfel de outfit. A copiat-o pe Meghan!

Stilul lui Kate Middleton este deja consacrat. Ducesa de Cambridge poartă fuste ori rochii în timpul apariţiilor publice, semnate de creatori precum Alexander McQueen ori Jenny Peckham. Ieri, însă, în Cipru, a avut un outfit surprinzător.

Dacă până acum o vedeam numai în creaţii feminine, Kate Middleton a optat pentru un outfit total atipic în timpul vizitei la baza RAF din Cipru, de ieri, unde l-a însoţit pe Prinţul William. Ea şi-a făcut apariţia într-o pereche de pantaloni palazzo, negri, un top alb şi un blazer olive, care-i dădeau o alură oficială, serioasă, dar şi foarte stylish.

Ne surprinde total acest outfit, căci Ducesa a purtat de foarte puţine ori pantaloni în public, mai ales că există un cod nescris al familiei regale, care spune că femeile trebuie să poarte fuste ori rochii. Însă, acest cod a fost încălcat de multe ori mai noua Ducesă, soţia lui Harry, care adoră să poarte outfituri compuse din pantaloni şi jachete.

Pe semne, Kate a urcat un ochi în ”ograda” cumnatei sale, care pare să câştige tot mai mulţi simpatizanţi, şi a decis să-i urmeze reţeta fashion. Nu ne displace deloc, ba ne bucurăm s-o vedem că-şi piperează stilul vestimentar.

okmagazine.ro


DEC 6, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...