[ X ]
[ X ]
FRESH
Rihanna e însărcinată? “O să dau naştere unei femei de culoare”
Olesea Sveclă – MAMĂ LA PUTEREA A DOUA: „Mi-am făcut prea mare griji ...
După neînțelegerile cu Felicia Sîrbu… Varvara Oprea devine CONCURENTA ...
Lorena Bogza are UN NOU HOBBY: „Mi-am cumpărat mașină de cusut și…”

Primele declarații ale prințului Harry după nașterea fiului său: ”Sunt atât de mândru de soția mea”

În cursul serii, în timp ce pe contul de Instagram al Ducilor de Sussex era postat anunțul privind nașterea primului copil al lui Meghan Markle, prințul Harry a comunicat vestea presei printr-o scurtă declarație. Nepotul reginei Elisabeta a II-a nu și-a mai încăput în piele de bucurie, pe fața lui putându-se citi fericirea și încântarea că a devenit tată luni dimineață după ce soția sa, Meghan Markle, a născut un băiat.

Prințul Harry le-a spus jurnaliștilor adunați la Windsor că încă nu s-au decis ce nume va avea copilul și că în două zile îl vor prezenta lumii pe cel mai nou membru al familiei.

”Sunt foarte încântat să vă anunț că Meghan și cu mine avem un băiețel care s-a născut în cursul dimineții, un băiat foarte sănătos. Mama și bebelușul se simt foarte de bine. A fost cea mai uimitoare experiență pe care mi-am fi putut-o imagina vreodată. Amândoi suntem extrem de încântați și atât de recunoscători pentru toată dragostea și sprijinul tuturor. A fost uimitor, așa că am vrut să împărtășesc asta cu toată lumea”, a declarat prințul care a adăugat că încă nu știe cum se va numi fiul său.

”Încă ne gândim ce nume îi vom da. A fost uimitor. Sunt atât de mândru de soția mea. Orice părinte și tată spune că copilul tău este superb, dar acest copil este uimitor”, a mai spus prințul Harry extrem de încântat.

Potrivit postării de pe Instagram, copilul a cântărit 3.26 kg la naștere și a venit pe lume în cursul dimineții zilei de 6 mai 2019.


MAI 6, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...