[ X ]
[ X ]
FRESH
Rihanna e însărcinată? “O să dau naştere unei femei de culoare”
Olesea Sveclă – MAMĂ LA PUTEREA A DOUA: „Mi-am făcut prea mare griji ...
După neînțelegerile cu Felicia Sîrbu… Varvara Oprea devine CONCURENTA ...
Lorena Bogza are UN NOU HOBBY: „Mi-am cumpărat mașină de cusut și…”

Delia a dezbrăcat un manechin, la Londra, ca să-și completeze colecția de peruci. Are dressingul plin!

Ca să nu-și distrugă părul de fiecare dată când vrea să se asorteze cu o nouă ținută și când își schimbă lookul, Delia a investit masiv în peruci. O parte din dressing le e dedicată, iar la fiecare deplasare peste hotare, caută să-și mărească „efectivul”.

„Eu port peruci de foarte mulți ani, mă tot joc cu ele de când mă știu prin clipuri. Nu știu să zic câte am. Le folosesc în videoclipuri, pe scenă și când nu am chef să îmi fac părul, pentru că îmi place să îmi las părul liniștit, să se odihnească și îi aplic diverse tratamente pe bază de ulei de nucă de cocos, ulei de măsline”, ne-a mărturisit artista.

Cântăreața are în dressing inclusiv peruci care nu au fost făcute pentru comercializare, ci doar ca decor în magazine sau pentru prezentări pe podiumul de modă. Asta, pentru că a știut cum să le ceară!

„Unele nu erau pentru vânzare, erau făcute pentru tot felul de prezentări, niște peruci atipice cu dreadlocks. Una pe care am luat-o, și este mai ciudățică, am luat-o de pe capul unui manechin. Am întrebat dacă e de vânzare, tipa s-a uitat la mine și a zis: «Acum, da!». Eram în Londra într-un market de vintage-uri”, a spus Delia pentru Libertatea.

deliatransformare-514x620

E fericită când trece neobservată Popularitatea de care se bucură Delia nu e ușor de obținut, dar nici ușor de gestionat. Așa că intimitatea după care tânjește artista atunci când nu se află pe scenă în fața fanilor sau la filmări este în zadar, cel puțin în România.

„Nu am trecut neobservată, din păcate, de mult timp. Trec neobservată doar când sunt în alte țări. Aici mă simt arestată. Am dreptul să merg la doctor și să nu se transforme asta într-o ședință foto la cabinet, pentru că e ridicol! Pățești și la înmormântare, nu e nici o chestie. Am pățit de toate!”, a mai spus ea.

delia-bruneta-474x620

libertatea.ro


IAN 17, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...