[ X ]
[ X ]
FRESH
Adelina Pestrițu face mari sacrificii pentru siluetă. Are listă cu ...
Marina Cârnaț – MAMĂ A 7 COPII, a dezvăluit TRUCURILE SALE în organizarea ...
Traian Stoianov – ÎN ROL CENTRAL într-un serial produs în țara noastră: ...
Kate Middleton, tribut pentru Prințesa Diana

Delia a intrat în rândul bloggerilor. Și-a creat cont de călătorii și le arată fanilor cele mai frumoase locuri vizitate

Delia adoră să cutreiere lumea și nu a făcut un secret din faptul că și-ar dori ca viața ei să se împartă între cariera artistică și călătorii. Pentru că de-a lungul timpului a împărtășit cu fanii imagini din vacanțe, iar aceștia i-au cerut mai multe detalii și fotografii, vedeta și-a creat un cont pe un site de socializare fix pentru acest lucru, scrie libertatea.ro.

Se știe că artista este pasionată de locații nu foarte comerciale, de culturi diverse, dar și de peisaje pe care le întâlnești, poate, doar în filme.La cerea fanilor, dar mai ales de a posta imaginile pe care le-a făcut de-a lungul timpului și nu a avut când să le facă publice, Delia și-a creat un nou cont de Instagram, @delianomad, unde postează imagini pe care le-a realizat de-a lungul timpului.

delia-nomad

Chiar dacă a intrat în rândul influencerilor de travel, Delia nu vrea să facă din acest cont o sursă de venit, ci pur și simplu dorește să împărtășească cu cei pasionați de călătorii din experiențele ei. Ar face o carieră din travel Delia a mărturisit, în repetate rânduri, că i-ar plăcea ca viața ei să fie o continuă călătorie și dacă ar putea face bani doar plimbându-se, ar face din asta o carieră.

delia-vacanta

Deocamdată însă, cântatul e pe primul loc în rândul pasiunilor sale aducătoare de venituri, iar concertele și înregistrările îi ocupă aproape tot timpul. În vacanțe nu reușește să plece decât de două ori pe an.

delia-cambogia


SEP 4, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...