[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Horoscop 24 octombrie 2019. Petrecere surpriză şi o promisiune în ...
Janet Jackson şi La Toya Jackson se întrec în operaţii estetice! Cine ...
O prezentatoare TV și-a amintit de NUNTA de acum 1 an: „Am închiriat ...
Mihaela Tabură a împlinit 27 DE ANI: „Mă simt bogată cu atâția oameni ...

Demi Moore: "Am făcut sex în trei şi îmi pare rău!"

Dezvăluirile incendiare din cartea autobiografică a actriţei de 56 de ani se pot transforma într-un serial

Demi Moore povesteşte în autobiografie sa, „Inside Out”, care va ieşi pe piaţă pe 24 septembrie, că a făcut sex în trei şi… îi pare rău. Nu pentru că nu i-ar fi plăcut experienţa. Ci pentru urmările şi implicaţiile psihologice pe care le-a avut. Actriţa a povestit astfel despre aceste experienţe avute în timpul mariajului cu Ashton Kutcher, de dragul căruia a şi acceptat să facă asta…

Am vrut să-i arăt lui Ashton cât de cool şi fun pot să fiu”, scrie Demi despre cele două dăţi în care s-a implicat în ménage à trois  cu Ashton. Ulterior, însă, tocmai această ridicare a barierei în privinţa sexului cu o altă persoană l-a făcut pe el, spune ea, să calce. strâmb şi să se folosească de aceste antecedente în favoarea lui. „Pentru că adusesem o a treia persoană în relaţia noastră Ashton a spus că asta îl făcuse confuz şi că, într-o anumită măsură, a justificat infidelitatea lui de după”, mai scrie Demi.

The Urban Zen Stephan Weiss Apple Awards

Actriţa se referă la momentul când a aflat din presă că, pe când era la bowling cu fiica ei, Rumer, Ashton a cunoscut o tânără de 21 de ani cu care a înşelat-o chiar în căminul lor conjugal pe când ea se afla la filmări în alt oraş.

În aceeaşi carte, actriţa mărturiseşte că a pierdut o sarcină în luna a şasea în timpul mariajului cu Ashton – şi că ulterior, a început să bea, învinovăţindu-se pentru acea pierdere. Dar că, în ciuda problemelor, au mai încercat să conceapă un copil prin fertilizare in vitro.

okmagazine.ro


SEP 21, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...