[ X ]
[ X ]
FRESH
Kate Middleton, o nouă apariție de senzație. E răvășitoare și a strălucit ...
Valeria Lungu a lansat PIESĂ NOUĂ: „Țin enorm de mult la ea”
Și-a arătat burtica și a spus CUM SE MENȚINE! Tany Vander: „De câteva ...
Ce seamănă fiica Umei Thurman cu mama ei! Maya îi calcă pe urme actriţei

Dezvăluire neașteptată! Prințul William a înșelat-o pe Kate Middleton cu prietena ei cea mai bună, în timp ce ducesa era însărcinată

Prințul William și Kate Middleton par cuplul perfect și au o familie foarte frumoasă, însă se pare că ducele de Cambridge a fost prins pe picior greșit. Deși ducesa este admirată de toată lumea pentru eleganța și frumusețea ei, William i-a fost infidel.

Potrivit publicației In Touch, William se pare că a început să calce pe urmele tatălui său și este acuzat de infidelitate. Acesta ar fi avut o scurtă idilă cu marchiza de Cholmondeley, Rose Hanbury, o bună prietenă de a lui Kate, în timp ce ducesa era însărcinată cu prințul Louis și suferea de grețuri matinale. Jurnaliștii de la In Touch spun că apropierea dintre Rose și William a avut loc la sfârșitul anului 2017 și începutul lui 2018, iar situația nu este deloc roz.

„Sunt tot felul de zvonuri conform cărora William ar fi înșelat-o pe Kate în timp ce aceasta era însărcinată’. Când Ducesa de Cambridge a aflat, a rupt imediat legăturile cu Rose”, a declarat o sursă din interiorul casei regale.

Harry a fost șocat de gestul fratelui său: „Nu este o surpriză faptul că au apărut zvonuri despre William și Rose – ceva atât de important nu putea fi păstrat secret pentru totdeauna‘, a mai adăugat sursa, precizând că întreaga aventură este ‘cel mai negru coșmar al lui Kate’.

Publicația mai adaugă că, deși s-a simțit ‘umilită’ de această indiscreție a soțului său, Kate Middleton nu va divorța niciodată.

„Kate l-a confruntat imediat, cerându-i să-i spună adevărul despre relația lui cu Rose, dar el doar a râs și a zis că nu e nimic între ei’, a mai spus sursa.

Se pare că toată familia regală a  aflat de infidelitatea prințului William. Regina Elisabeta a II-a ar fi vorbit deja cu William și Kate despre această situație. Se zvonește chiar că „neînțelegerile dintre Kate și Meghan’ despre care au scris toate ziarele britanice ar fi de fapt o ceartă între William și Harry, care este degustat de gestul fratelui său mai mare. Mezinul a fost șocat când a aflat că fratele lui a înșelat-o pe Kate chiar cu prietena ei cea mai bună.

Cine este Rose Hanbury, marchiza de Cholmondeley?

Rose Hanbury(35 de ani) este o bună prietenă de a lui Kate și este fost fotomodel. Ea s-a măritat în 2009 cu marchizul de Cholmondeley, care este cu 23 de ani mai în vârstă decât ea.

tk3s_goff_42_asprey_071206_93-683x1024

Rose și marchizul de Cholmondeley s-au căsătorit doar la o zi după ce și-au anunțat logodna și au împreună trei copii: gemenii Alexander și Oliver și o fiică pe nume Iris. Cei doi au fost împreună la nunta lui William și a lui Kate, ce a avut loc în 2011.

Rose are deja legături cu familia regală britanică. Bunica ei a fost domnișoara de onoare la nunta reginei Elisabeta a II-a cu prințul Philip.

De când Kate a aflat că între Rose și soțul ei ar fi o idilă, ducii de Cambridge au tăiat orice legătură cu ea și a fost exclusă din grupurile de prieteni comuni.

www.libertateapentrufemei.ro


APR 11, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...