[ X ]
FRESH
Victoria Beckham rupe tăcerea și le răspunde celor care au criticat-o ...
Disprețuia ASTA în copilărie! Nicoleta Sergentu: „Mă simțeam atât ...
Smally a lansat O NOUĂ PIESĂ: „De data asta e “SO HIGH” bun de ascultat ...
Ce gravidă fit! Kate Hudson arată perfect în al doilea trimestru de ...

DEZVĂLUIRILE Primei Doamne a Franței, Brigitte Macron, despre viața alături de soțul său și diferența de vârstă dintre ei!

Dezvăluirile lui Brigitte Macron despre viața alături de soțul său și diferența de vârstă dintre ei. Soția lui Emmanuel Macron a oferit revistei Elle Franța primul interviu după alegerea soțului său la Palatul Elysee, potrivit www.libertatea.ro.

Brigitte Macron apare pe coperta din august a ediției franceze a revistei Elle și vorbește, printre altele, și despre diferența de vârstă de 25 de ani dintre ea și soțul său, Emmanuel Macron, scrie ABC News. „Există momente în viața ta în care trebuie să faci alegeri vitale”, spune prima doamnă a Franței despre relația cu soțul ei, pe care l-a întâlnit cu aproximativ 20 de ani în urmă și cu care s-a căsătorit în 2007. „Asta a fost pentru mine, iar ceea ce s-a spus în ultimii 20 de ani nu este semnificativ”.

Ea adaugă: „Bineînțeles, luăm micul dejun impreuna, eu cu ridurile mele, el cu tineretea lui, dar așa se întâmplă. Dacă nu aș fi făcut această alegere aș fi trecut pe lângă viață. Am fost foarte fericită alături de copiii mei, dar în același timp, simt că a trebuit să trăiesc ”această dragoste”, cum ar spune Prevert, pentru a fi pe deplin fericită”.

Brigitte Macron apare pe coperta casei Elle France purtând un sacou crem peste un tricou alb, o pereche de jeanși albaștri Saint Laurent și o pereche de pantofi stiletto albaștri. Ședința foto a fost realizată de Mark Seliger la Palatul Elysee.


AUG 23, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...