[ X ]
[ X ]
FRESH
BOMBĂ! Dianna Rotaru S-A MĂRITAT! Uite-o mireasă!
CĂLĂTORESC NON-STOP! Costi Plămădeală și Luminița Nimerenko au dezvăluit ...
Dansatoarea Cristina Scarlevschi respectă O DIETĂ SPECIALĂ: „A trebuit ...
Natalia Gordienko, despre IUBIT: „A existat şi o să existe cineva, ...

Dieta lui Mariaj Carey. Cum a slăbit peste 20 de kilograme cu o dietă la îndemâna tuturor

După ce în ultima perioadă ajunsese să aibă cu cel puțin 20 de kilograme în plus față de greutatea cu care și-a obișnuit fanii, Mariah Carey a decis să facă o schimbare majoră în viața sa. În numai câteva luni, diva a reușit să dea jos toate kilogramele în plus, iar acum se poate lăuda cu o talie de adolescentă.

Mariah Carey nu a fost niciodată o femeie extrem de slabă și s-a lăudat mereu cu niște forme pline. După nașterea gemenilor săi, vedeta rămăsese cu multe kilograme în plus, pe care le-a dat jos destul de repede. În ultimii ani, Mariah a trecut prin mai multe episoade amoroase eșuate și, cu puțin timp înainte de a ajunge în fața altarului cu miliardarul James Packer, aceasta a anulat nunta și a dezvăluit că s-a îndrăgostit de dansatorul ei, Bryan Tanaka.

Ajunsă la vârsta de 48 de ani, vedeta s-a trezit din nou cu mai multe kilograme în plus și s-a pus din nou pe slăbit.

O sursă a declarat pentru Hollywoodlife: „Mariah este în cea mai bună formă posibilă. După ce s-a luptat cu greutatea toată viața, a atins o etapă în care se simte în control și e super mândră de corpul ei.”

Mariah nu mai consumă produse procesate și carbohidrați

Când vine vorba de dietă, Mariah a urmat programul cu strictețe: „Mariah mănâncă foarte sănătos. Nu mai ronțăie prostii și dulciuri. În schimb, mănâncă foarte multe legume organice, carne și pește și a tăiat din produsele procesate și carbohidrați. În plus, Mariah are grijă și la cantitatea porțiilor. Mănâncă mult mai încet și știe când s-a săturat și când e timpul să se oprească.”

Și, de când s-a apucat de dietă, rezultatul e un real succes, mai ales că a devenit și mai activă fizic. „Rezultatele sunt incredibile,” continuă sursa.

„Nu e numai corpul lui Mariah care a beneficiat, ci are și mult mai multă energie și se simte ca la 20 de ani din nou! Nu a fost niciodată un fan al sălii de sport, dar mereu s-a ambiționat să meargă la o plimbare scurtă pe zi, chiar dacă se întâmpla pe bandă. Ș/i încearcă să-și pună în program câte o sesiune de înot și aerobic în apă.”

Mariah îl implică și pe iubitul său în programul de slăbit

Bineînțeles, exercițiul preferat al cântăreței Mariah Carey se întâmplă în dormitor, alături de iubitul său, Bryan Tanaka.

„Tipul preferat de sport al lui Mariah a fost mereu amorul,” a adăugat sursa. „Nimic nu o face mai fericită decât o sesiune de dimineață cu Bryan, ceea ce, bineînțeles, îl face și pe el foarte fericit.”

dieta-lui-mariah-carey-1024x614

 


SEP 30, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII