[ X ]
[ X ]
FRESH
Despărțiți, dar împreună. Alexandra Stan lucrează în continuare cu ...
CA O PUȘTOAICĂ! Tatiana Maxian – în costum de baie!
S-au pregătit FOARTE RESPONSABIL pentru conceperea copilului! Maggy ...
Adolescentul Barron Trump este schimbat complet la 13 ani, în cele ...

Divorț în showbiz! Se desparte unul dintre cele mai vestite cupluri de vedete. Iată ce avere au de împărțit!

Actrița și cântăreața de country Dolly Parton și soțul ei, Carl Dean, care sunt căsătoriți de 52 de ani, ar urma să divorțeze, spun surse din anturajul lor. Se pare că lucrurile nu mai merg deloc bine între ei, iar Carl s-a săturat să tot închidă ochii, scrie libertateapentrufemei.ro.

Dolly a declarat în nenumărate rânduri că soțului ei nu îi place să fie în lumina reflectoarelor. Prin urmare, și ieșirile sale la rampă pot fi numărate pe degete. Și tocmai asta ar fi problema, în final: ”Carl este foarte tradițional și, deși acceptă faptul că Dolly e mereu pe drumuri, în turnee și la tot felul de evenimente unde se promovează, există lucruri pe care nu le poate tolera”, a declarat sursa.

”A închis ochii la atât de multe în ultimii 50 de ani”, a mai afirmat sursa, menționând că e vorba nu doar despre iubiri platonice ale lui Dolly, ci chiar și trupești. Dolly întotdeauna a fost genul de femeie care flirtează, iar lui Carl nu i-a plăcut niciodată să vadă că Dolly e apropiată de colegi, a mai menționat sursa.

”Dacă Carl face ceva, nici măcar nu vreau să știu vreodată”

De altfel, Dolly însăși lăsa să se înțeleagă, în biografia sa, că au existat ”indiscreții”. ”Am crescut printre bărbați macho, iar iubiții mei au fost tot de acest tip. Sunt atrasă de asta”. Deși nu a recunoscut că l-ar fi înșelat fizic pe soțul ei, a admis că a existat o iubire platonică, care ”aproape că a ucis-o”.

Într-un interviu recent, cântăreața de country spunea că nu-și face deloc griji legate de comportamentul soțului ei. ”Nu sunt geloasă. Nici nu mi-a trecut prin cap vreodată. Iar dacă Carl face ceva, nici măcar nu vreau să știu vreodată”, spunea ea.

Tot atunci declara și că nu ar putea să-și părăsească vreodată soțul. ”E cel mai amuzant”, spunea ea, menționând că îl admiră mult pentru onestitate, decență și faptul că o lasă să fie liberă.

Rămâne de văzut dacă lucrurile vor rămâne așa cum sunt în perzent sau dacă vor ajunge să împartă averea de 500 de milioane de dolari.


SEP 15, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...