[ X ]
FRESH
Modelul Diana Toma – OMAGIATĂ: „Anul acesta am avut o serbare mai ...
Trăiește UN VIS! Olga Roman, despre „Vocea României”: „Îmi doresc ...
Schimbare RADICALĂ! O cunoscută interpretă  - de nerecunoscut! FOTO//
O prezentatoare TV își vinde ROCHIA de MIREASĂ. Oferă și UN CADOU ...

Divorțează sau nu Suleyman Magnificul? Actorul Halit Ergenc răspunde zvonurilor legate de separarea de soția lui!

Actorul Halit Ergenc, cel care a cucerit toată România când l-a interpretat pe Suleyman Magnificul în filmul cu același nume, a intrat din nou în atenția presei. Bărbatul a ținut să pună capăt tuturor speculațiilor legate de căsnicia lui, scrie libertatea.ro.

După rolul excepțional din Suleyman Magnificul, Halit îl interpretează acum pe comandantul Ceved în serialul „Patria mea ești tu”, difuzat tot de Kanal D, de miercuri până vineri. Dacă în telenovela Suleyman, acesta avea un adevărat harem, acum, actorul își joacă rolul de soț și în film. Tată și soț devotat, Halit Ergenc a dorit să pună capăt zvonurilor apărute în presă potrivit cărora căsnicia lor atârnă de un fir de ață după opt ani de căsătorie.

Culmea este că toate aceste zvonuri au apărut după terminarea serialului în care Halit joacă alături de soția lui, când, cei doi s-au răsfățat într-o binemeritată vacanță la malul mării. „Sunt căsătorit cu Berguzar de opt ani de zile, este o mamă minunată pentru fiul nostru, Ali, și o soție model. Aș vrea să pun capăt acestor zvonuri, pe care le consider nedrepte și le condamn”, a spus actorul.

suley


OCT 2, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII