[ X ]
FRESH
Olanda a câştigat Eurovision 2019 cu o piesă de dragoste şi cel mai ...
Smaranda și Bogdan! Află CUM AU ALES NUMELE Vasile Munteanu și soția ...
Adriana Ochișanu și-a luat COSTUM POPULAR NOU: „E foarte greu, are ...
I-a rămas UN LUCRU NETERMINAT! Tany Vander: „Îl cărăm după mine în ...

DJ Project a devenit trupa «Loz în plic». Cântă și cu fosta și cu actuala solistă!

DJ Project, trupă cu 19 ani de succese muzicale, a ajuns la un moment de cumpănă în cariera lor. Trupeții nu mai știu cu ce solistă să se prezinte în concerte și, pentru prima oară în istoria formației, vor cânta cu… două interprete.

Mira, actuala solistă, dar și fosta, Giulia Anghelescu, vor împărți repertoriul și microfonul pentru un concert care va avea loc pe 29 decembrie, la Arad. Giulia Anghelescu Huidu face ce face și se reîntoarce pentru a nu știm câta oară pe scenă, alături de Gino Manzotti și DJ Maxx. Prima dată a cântat cinci ani, apoi, după ce a devenit prima dată mămică, încă trei ani și după a doua sarcină s-a reîntors în DJ Project cu „jumătate” de normă.

giulia-mira-dj-project-1024x512

DJ Project cântă și cu fosta și cu actuala solistă! Privind evoluția trupei de la înființare, proiectul muzical tinde să devină mai degrabă un „ansamblu”, având în vedere numărul de soliste schimbate de-a lungul timpului. Au debutat cu cea care a devenit între timp Ellie White (Elena Baltagan), apoi Giulia Anghelescu, Claudia Pavel, Adela Popescu (prezentatoare la PRO TV – a fost nevoită să se despartă formație ca și Giulia Anghelescu, după ce a rămas însărcinată), Ela Rose, pe numele său Manuela Chereji, Xenia Costinar și Mira, fostă participantă la „Vocea României”.

Anul trecut, actuala solistă a scăpat ca prin minune dintr-un accident rutier, în care au fost răniți ușor Gino Manzotti, DJ Maxx și șoferul formației.

23844626102105414981164563318657082886005189n

libertateapentrufemei.ro


DEC 7, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...