[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Cum a reacționat Cristiano Ronaldo pe Instagram, când a văzut-o pe ...
Christina Ricci, bătută de soţ. Actriţa a cerut ajutorul poliţiei
„Meghan Markle nu suporta să fie numărul 2, după Kate Middleton!” ...
Sasha Lopez și Xenia Piciughin, LA MARE pe timp de COVID: Am fost ...

Dovada că Kate Middleton îl adoră pe prințul William. Uite ce e în stare să facă pentru el!

Nu e simplu să fii într-un cuplu și să menții relația sudată, s-o faci să crească. Iar când acel cuplu este unul aflat sub lupa unei întregi națiuni, ba chiar a unei lumi, e și mai dificil.

De când s-a căsătorit cu prințul William, în 2011, Kate Middleton și-a luat foarte în serios statutul, ea preluând o sumedenie de îndatoriri publice. Nici nu mai contează dacă îi plac sau nu, dacă se simte sau nu confortabil în această poziție.

Multe dintre aceste evenimente presupun caii, familia regală britanică având o adevărată pasiune pentru ei. Despre regină se știe că se plimbă adesea cu calul prin grădinile palatului Buckingham, ea nefiind singura din familie care îi adoră.

Zara Philips, cea mai mare dintre nepoatele reginei, e chiar campioană la echitație, și la fel a fost și prințesa Anne, mama ei. Apoi, și prinții George și mai ales Charlotte sunt topiți după cai și deja au început să călărească.

Singura care e pe dinafară e Kate Middleton. Ducesa a fost văzută la mai multe întreceri sportive sau evenimente care implicau cai stând deoparte, departe de toți ceilalți membri ai familiei. Chiar a și fost întrebată la un moment dat de ce nu ia parte și ea la distracție, de ce preferă să se izoleze.

Ducesa a răspuns oarecum evaziv inițial, dar la insistențele interlocuitoarei sale, o scriitoare din Australia, care se afla și ea la eveniment, în cele din urmă Kate i-a răspuns că e alergică la cai. Neașteptat, dar acesta este purul adevăr, spus chiar de ducesa de Cambridge.

E motivul pentru care Kate e singurul membru al familiei regale pe care nu l-am văzut călărind. De altfel, dată fiind alergia sa ciudată, nici nu a învățat deprins vreodată această abilitate.

libertateapentrufemei.ro


OCT 29, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...