[ X ]
[ X ]
FRESH
Discuțiile DESPRE SEX se bucură de succes! Dianna Rotaru: „O face ...
RUDE PRIN ALIANȚĂ! Un ex-lider de partid a dezvăluit: Am avut onoarea ...
Rodica Ciorănică – ÎNDRĂGOSTITĂ: „Nu se știe dacă atunci, când eram ...
PERIOADĂ GREA! Cătălina Carauș: „Practic sunt alergică la tot ce zboară ...

Bianca Drăgușanu a divorțat de Alex Bodi. Cei doi au mers la notar și s-au despărțit cu mare scandal

Bianca Drăgușanu a divorțat de Alex Bodi. Cei doi au decis că nu reușesc să se înțeleagă și cel mai bine pentru ei ar fi să meargă pe drumuri separate. Astfel, ei au mers în această dimineață la notar pentru a divorța, scrie libertateapentrufemei.ro

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit în mare secret în luna august, anul trecut, dar căsnicia lor nu a durat prea mult. În acesată dimineață, blonda și soțul ei au mers la un notariat din centrul Capitalei, unde s-au despărțit cu mare scandal.

Potrivit Wowbiz,  Bianca a ieșit la fereastra notariatului și strigat în stradă: „Sunați la 112! sunați la 112!”. Tot inexplicabil, la un moment dat a zburat pe fereastra notariatului un telefon mobil, pare-se a fi aparatul lui Alex Bodi.

Cei doi au decis din nou să pună capăt căsniciei, după un scandal teribil care a avut loc în acest weekend, chiar de ziua blondei, care a împlinit 38 de ani. Se pare că Bianca se afla în parc cu mama ei și cu Alex Bodi, iar soțul vedetei a început să se certe cu soacra lui. Femeia s-ar fi simțit agresată, amenințată, iar din acest motiv a apelat la ajutorul autorităților.


MAR 10, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...