[ X ]
FRESH
Prezentatoare TV - într-o ȚINUTĂ de doar 150 de lei, recomandă piețe ...
Prima Doamnă – în vizită la o familie în care recent s-au născut TRIPLEȚI. ...
„Când faci o fată?” Olga Manciu: „Serios?! Urăsc această întrebare. ...
Cât de frumoasă este fiica lui Michael Jackson! Paris a atras toate ...

Bianca Drăgușanu și-a golit cardurile la Paris. Pe ce a dat 20.000 de euro!

Bianca Drăgușanu nu se uită la bani când vrea să-și satisfacă toate mofturile. În vacanța sa în Franța, vedeta și-a golit cardurile.

Bianca Drăgușanu a fost plecată în vacanță în compania unui bărbat, Alex, despre care se spune că este noul ei iubit. Pe lângă distracția de care a avut parte, vedeta n-a ratat ocazia de a merge la shopping. Și n-a plecat deloc cu mâna goală, dar și-a golit cardurile.

Bianca Drăgușanu a dat iama-n magazinele de lux din capitala Franței, de unde și-a achiziționat genți și pantofi.

Potrivit click.ro, Bianca Drăgușanu a cheltuit în jur de 20.000 de euro pentru două poșete și opt perechi de pantofi de fițe.

Amintim că, Bianca Drăgușanu a apărut pentru prima oară la TV în urmă cu ani, la emisiunea Din Dragoste, pe care o prezenta Mircea Radu. A devenit cunoscută în lumea mondenă după ce s-a aflat de relația sa cu designerul Cătălin Botezatu. Ulterior, a avut o relație cu fostul fotbalist Adrian Cristea. Bianca Drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou anul acesta. După separare, vedeta de televiziune și-a găsit liniștea în brațele unui tânăr plin de bani, Tristan Tate, însă povestea lor de amor nu a durat prea mult.


OCT 19, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...