[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
AMINTIRI DIN COPILĂRIE! Gabriella Năstas: Seara bunelul ne curăța ...
Dacă ar reveni ÎN COPILĂRIE… Corina Bezdîga-Verlot: „Aş sta în braţele ...
A avut o COPILĂRIE FRUMOASĂ! Gloria Gorceag: „Eram fata de la oraş ...
5 trenduri care vor lua cu asalt străzile vara aceasta

Cel mai drăguț lucru pe care prințul Harry l-a spus despre fiul lui. Dezvăluirea făcută de roșcovan

Prințul Harry este foarte fericit de când a devenit tătic. El recunoaște că viața lui și a lui Meghan Markle s-a schimbat total în aceste aproape două săptămâni de când micul Archie a venit pe lume. Prezent la un eveniment oficial, roșcovanul a făcut dezvăluiri neașteptate despre micuț.

Mezinul familiei regale este foarte încântat de noul lui rol de tătic și vorbește de fiul lui de câte ori are ocazia. Așa s-a întâmplat și luni, când a mers într-o vizită oficială la spitalul pentru copii din Oxford.

Prințul Harry a stat de vorbă cu micii pacienți, tratați pentru leucemie și cancer, iar la un moment dat a primit cadou un ursuleț de pluș pentru micuțul Archie, iar roșcovanul a profitat de moment pentru a vorbi despre noul membru al familiei sale. Astfel, ducele de Sussex a recunoscut că bebelusul nu prea îl lasă să doarmă noaptea, dar a mărturisit că nu-și mai poate imagina viața fără fiul lui.

„El a mărturisit că s-a obișnuit cu bebelușul și că Archie s-a încadrat perfect în viața lor de familie și nu-și mai poate imagina viața fără fiul lui’, a declarat o sursă pentru Hello Magazine.

Meghan Markle a născut luni dimineața, pe 6 mai,  un băiețel perfect sănătos, care a primit numele de Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Ducii de Sussex l-au prezentat lumii pe fiul lor după două zile.

libertateapentrufemei.ro


MAI 16, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...