[ X ]
[ X ]
FRESH
A vrut SĂ CUMPERE vreo 10 mii de urmăritori! Rodica Ciorănică: „Mi ...
Maia Sandu A SĂRIT CU PARAȘUTA, de ziua sa de naștere: „Am vrut să ...
Îl cunoaşteţi pe rapperul Big Tip? Dincolo de scenă, el este fiul ...
6 zodii sincere versus 6 zodii care îți spun mereu doar ce vrei să ...

Dramele incredibile trăite de Demi Moore! A fost violată, a pierdut o sarcină şi a fost dependentă de droguri

Are 56 de ani, a fost căsătorită cu Freddy Moore, Bruce Willis şi Ashton Kutcher, iar acum Demi Moore a scris o carte despre viaţa ei, în care vorbeşte despre dramele incredibile pe care le-a trăit de-a lungul timpului, scrie okmagazine.ro

Chiar dacă în trecut s-a mai vorbit despre problemele pe care actriţa le-a avut cu drogurile şi alcoolul, acum, în cartea „Inside Out“, Demi Moore oferă noi detalii despre trecutul ei. În primul rând, ea scrie că, imediat după ce a început relaţia cu Ashton Kutcher, a rămas gravidă şi urma să nască o fetiţă.

Potrivit actiţei, ea şi partenerul ei aleseseră deja numele micuţei, Chaplin Ray, însă în luna a şasea de sarcină a făcut avort spotan şi s-a învinuit pentru acest lucru, începând să consume foarte mult alcool şi chiar droguri! În 2012, Demi Moore chiar a ajuns într-o clinică de reabilitare, deoarece realizase că tot ceea ce se întâmplase în viaţa ei nu era bine.

Pe lângă această perioadă nefastă, Demi Moore vorbeşte în cartea „Inside Out“ şi despre copilăria ei, afirmând că părinţii ei erau dependenţi de droguri şi că, la un moment dat, a trebuit să-i scoată mamei ei mai multe pastile din gură, pentru a face o supradoză. În plus, ea a afirmat că, atunci când avea 15 ani, a fost violată.


SEP 13, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...