[ X ]
FRESH
CU CHIRIE în București! Irena Boclincă: „În momentul de față aș vrea ...
Jennifer Lopez face striptease de dragul artei. Cum a ajuns artista ...
Kapushon a început să scrie ȘI PIESE PENTRU COPII! Ariana Maistrov ...
NU ARE IUBIT, dar vrea să se mărite! Prezentatoarea TV Daniela Vizitiu ...

Ducesa de Cambridge a purtat o rochie din 2011. Îi vine la fel şi după 3 sarcini!

Nu putem să n-o admirăm pe soţia Prinţului William! Odată că se gândeşte la contribuabili şi la sumele exorbitante pe care le-ar plăti pentru o garderobă nouă, şi-n al doilea rând pentru silueta neschimbată chiar şi după trei sarcini!

Acum două zile, Kate s-a prezentat la Buckingham Palace pentru prânzul de Crăciun dat de Regina Elisabeta înainte de plecarea şi festivităţile propriu-zise de la Sandringham. La acest eveniment de familie, Ducesa de Cambridge a purtat o rochie corai, pe care simpatizanţii regali au identificat-o că ar fi din 2011.

Rochia respectivă a fost purtat în 2011, la o petrecere aniversară privată a Prinţului Philip. Creată de unul dintre designerii favoriţi ai lui Kate, respectiv Stella McCartney, rochia a fost un chilipir la acea vreme, Ducesa plătind doar 305 de lire sterline din totalul de 1425, care reprezenta preţul de plecare.

Cert e că rochia îi vine şi astăzi ca turnată, chiar dacă silueta Ducesei s-a schimbat destul de mult în ultimii şapte ani, trecând prin trei sarcini. Fanii au apreciat alegerea lui Kate pentru o astfel de ocazie, dar şi faptul că-şi reciclează ţinutele în timp ce cumnata sa cheltuie o avere pe garderoba sa.

ducesa-de-cambridge-2011

okmagazine.ro


DEC 23, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...