[ X ]
FRESH
Copilăria nefericită a lui Kate Middleton! Ducesa de Cambridge a fost ...
Iată CINE sunt cei 26 de participanți la Selecția Națională Eurovision ...
Marianna Petrenko, DE ZIUA SA: „42!!! Acum am tot la ce am visat! ...
Diana Voevuțki și-a spus SECRETELE DE FRUMUSEȚE și se întreabă: „De ...

Ducesa de Cambridge, ÎN ALBASTRU! Să fie un semn în legătură cu sexul bebelușului nr. 3?

De la începutul acestui an, toți simpatizanții regali încearcă să ghicească sexul bebelușului cu nr. 3 din familia Ducilor de Cambridge. S-au pus pariuri, ba s-au strigat și diferite nume, însă nimeni nu va putea ști cu siguranță sexul bebelușului înainte de naștere.

Culmea e că nici Ducesa de Cambridge nu prea ne ajută în acest sens, purtând ținute pe care le-a îmbrăcat atât în timpul sarcinii cu Prințesa Charlotte, cât și-n cea cu Prințul George. Recent, a apărut într-un palton de-un albastru regal. Să fie un indiciu?

Ieri, Ducesa de Cambridge a inaugurat, în Essex, un centru de reabilitare pentru persoanele cu diferite dependențe. Zâmbitoare și energică, Ducesa, care e însărcinată în ultimul trimestru, s-a prezentat la timp pentru întâlnirea cu oficiali și specialiști în sănătate mentală.

Pentru această ocazie, soția Prințului William a îmbrăcat un palton cloș, care era semnat de GOAT’s Ellroy. Prețul acestui palton de-un albastru regal este 420 de lire sterline și a reprezentat o alegere stylish pentru o asemenea ocazie. Kate și-a accesorizat acest palton cu un clutch negru, cercei cu piatră albastră și pantofi asortați, stiletto. Ce ziceți, e un semn că bebelușul nr.3  va fi un băiețel?

Un singur amănunt i-a umbrit apariția lui Kate, la acest eveniment. Faptul că i s-a întâmplat ca tocul pantoful să i se prindă într-un grilaj. Nu e prima oară când trece prin așa ceva, însă nu e mai puțin stânjenitoare această situație. Din fericire, cu zâmbetul pe buze, Kate a depășit momentul incomod, ajutată de un oficial.


FEB 8, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...