[ X ]
FRESH
NEAȘTEPTAT! Fiul lui Pavel Stratan și fiica lui Radu Sîrbu S-AU LANSAT ...
Urmează și al optulea? Marina Cârnaț – MAMĂ A 7 COPII: „De mică am ...
A făcut UN MARE SALT! Geta Burlacu se pregătește să devină PSIHOTERAPEUT: ...
Ileana Lazariuc este o femeie extrem de frumoasă, dar iată cum arată ...

Ducii de Sussex au făcut publică o nouă fotografie cu Archie. Cu cine seamănă micuţul, de fapt?

Ieri, s-a sărbătorit Ziua Tatălui, motiv pentru care Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle, au hotărât să facă publică o nouă fotografie a micuţului lor, Archie, care de curând a împlinit o lună de viaţă.

Primul an în care a sărbătorit Ziua Tatălui l-a făcut pe Harry incredibil de fericit, motiv pentru care a decis să publice o nouă fotografie cu micuţul lui, în ciuda faptului că regalităţile rar publică fotografii cu nou-născuţii lor până la botez.

În imaginea respectivă, micuţul Archie Mountbatten-Windsor apare în braţele protectoare ale tatălui său, ţinându-l de un deget. Un cadru emoţionant, urmat de descrierea: ”La mulţi ani de Ziua Tatălui. Şi îi urăm o zi specială Prinţului Harry care sărbătoreşte pentru prima data Ziua Tatălui”.

archie-sussex

Cât despre cu cine seamănă micuţul Archie, misterul a fost dezvăluit cu ocazia aceasta. Noi am zice că Archie este copia fidelă a lui Harry, dat fiind faptul că seamănă izbitor cu acesta pe când era doar un bebeluş. Desigur, doar evoluţia în timp şi mai multe fotografii explicite ne-ar ajuta să ne dăm seama exact.

harry-diana

okmagazine.ro


IUN 17, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...