[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Simona Halep se mărită! Când va avea loc marele eveniment
Doina Danielean, despre VIAȚA SA ÎN CHIȘINĂU: „Cel mai frumos lucru ...
Chișinăul înseamnă ACASĂ! Alina Alexei: „Locul meu preferat aici e ...
Simona Bacaliuc, despre LOCUL PREFERAT din Chișinău: Acolo mă retrag ...

Duel vestimentar. Prima-doamnă Melania Trump vs. Prima-doamnă a Coreei de Sud. Cine a avut cel mai stylish outfit?

Joi, cuplul prezidenţial american a fost gazdă pentru oficialii coreeni. Preşedintele Moon-Jae-in şi prima-doamnă Kim-Jung-soo au fost primiţi de către Melania şi Donald Trump la Casa Albă.

A fost, aşadar, o nouă ocazie pentru ca Melania Trump să etaleze o ţinută prezidenţială, demonstrându-şi încă o dată simţul estetic bine dezvoltat. Prima-doamnă a Americii a ales, de data aceasta, un outfit într-o culoare vibrantă, semnat de Louis Vuitton, designer pe care îl poartă adesea. În valoare de 4,750 de dolari, trench coat-ul a fost de efect pentru o asemenea apariţie. Melania şi-a completat look-ul cu bine ştiuţii pantofi Christian Louboutin, cu tocuri înalte, şi cu o curea neagră, asortată.

La fel de elegantă a fost, însă, şi prima-doamnă a Coreei de Sud, Kim-Jung-soo. Ea a ales să poarte un outfit nude, însă nu mai puţin stylish. Cu un trench lung şi o rochie din acelaşi material, ţinuta primei-doamne a fost una elegantă şi potrivită pentru vârsta acesteia. Şi-a completat look-ul cu perle discrete, pantofi stilettos nude şi un clutch asortat.

Aşadar, cine vi se pare că iese învingătoare din acest duel stilistic?

okmagazine.ro


APR 12, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...