[ X ]
[ X ]
FRESH
Radu Palaniţă a câştigat finala "Românii au talent" şi premiul de ...
VISUL DE COPIL s-a realizat! Lenuța Burghilă: „Eu sunt fericită că ...
În copilărie VISA SĂ DEVINĂ PREOT! Damian Spinei: „Implicam pe toți ...
În ajun de ZIUA COPIILOR! Nata Boboc: „Fiecare dintre noi e cea mai ...

Duelul „primelor doamne“. O copiază Meghan Markle pe Ivanka Trump?

Apariţiile celor două sunt extrem de comentate, dar şi stilurile lor sunt destul de asemănătoare. Aşadar, cine pe cine copiază?

Stil conservator

Creaţia Emilia Wickstead a fost accesorizată în vizita ducesei în Australia cu o pălărie marca Philip Treacy. Meghan a ales acest outfit după apariţia Ivankăi cu acelaşi model la un eveniment de golf din New Jersey. Rochia costă peste 2.000 $.

Classic chic

Meghan nu a făcut niciun secret din admiraţia pe care i-o poartă Ivankăi încă de pe vremea când juca în serialul Suits. Dar iată că, de această dată, fiica preşedintelui american a ales un look asemănător cu cel al actriţei, purtat în 2013. Aceasta este dovada că inspiraţia nu constă în a alege acelaşi designer, ci în a combina elemente identice sau similare.

Floral Match

Tot pentru vizita în Australia, Meghan s-a lăsat inspirată de un outfit Michael Kors purtat de fiica preşedintelui american în 2017. Ducesa a ales o rochie florală de la Self Portrait, ce costă doar 240 £, combinând-o cu un blazer Alexander McQueen şi pantofi Manolo Blahnik, la fel ca urmaşa lui Trump, doar că în nuanţe diferite, asortate perfect întregului look.

Prinţese moderne

Rochiile cu capă sunt printre preferatele celor două vedete, nu de puţine ori fiind văzute în astfel de creaţii la evenimente. Pentru ziua reginei, în 2018, Meghan a ales o elegantă creaţie Stella McCartney, combinată cu o pereche de pantofi Manolo Blahnik, în timp ce la o cină pe Coasta de Fildeş, în 2019, Ivanka a optat pentru o rochie din satin, nuanţa somon, de la Alex Perry.

okmagazine.ro


NOI 1, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...