[ X ]
[ X ]
FRESH
Kate Middleton a rămas regina palatului. Cum a apărut ducesa la o ...
Parlamentul A RENUNȚAT la sticlele de PLASTIC: „E o mare problemă ...
Diana Chistol – MAXIMĂ RELAXARE în Bali: „Sunt fericită oriunde, dar ...
Trupa Queen va avea propria monedă de cinci lire sterline! Anunțul ...

După 18 ani de la scindarea trupei, girl-band-ul ANDRE a revenit în forţă! FOTO&VIDEO

Formaţia ANDRE  – Andreea Antonescu & Andreea Bălan s-a reunit şi relansat oficial aseară, în cadrul unui mega eveniment marca Cat Music.

„Dragii mei, cred că cea mai mare surpriză pe care eu puteam să v-o ofer este reunirea trupei ANDRE. Ne-am reunit pentru voi, pentru iubirea şi susţinerea voastră”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

I-am promis tatălui meu că PROIECTUL lui de suflet, ANDRE, va continua. La fix 18 ani de când a murit, ANDRE SE ÎNTOARCE. Visele mor doar atunci când renunţăm la ele„, a scris şi Andreea Antonescu pe pagina ei de socializare.

Andreea Bălan şi Andreea Antonescu au format trupa ANDRE în anul 1999. Albumul lor de debut, La întâlnire (1999), a fost foarte bine primit de fanii din România.

Cele două artiste au câştigat trofeul festivalului de la Mamaia cu piesa Liberă la mare, melodie de pe cel de-al doilea album de studio, intitulat Noapte de vis. În 2002, la un an după destrămarea trupei, ANDRE a câştigat 5 discuri de platină şi un disc de aur pentru cele 1,5 milioane de albume vândute. Atunci a fost formaţia românească cu cele mai mari vânzări.

Unul dintre cele mai cunocute hituri ale trupei este Lasă-mă papa la mare, de pe albumul al treilea – Prima iubire (2000).

La începutul anului 2001, cele două artiste s-au despărţit din cauza neînţelegerilor care au apărut între ele. Andreea Bălan a continuat să facă un duo cu Alina Sorescu, însă colaborarea lor n-a durat decât şase luni.

În acelaşi an, componentele trupei ANDRE au încercat o împăcare, concretizată prin realizarea unui nou album – O noapte şi-o zi. A fost şi ultima dată când cele două au lucrat împreună.

La 18 ani de atunci, ANDRE s-a întors, lansând o nouă piesă: Reset la inimă. În direct la „Răi, Da Buni”, chiar de la eveniment, cele două artiste au povestit ce s-a întâmplat.

Când Andreea Bălan a fost la un pas de moarte, în urmă cu câteva luni, Andreea Antonescu i-a fost alături:

„Andreea a trecut prin episodul nefericit, lucru care m-a făcut să realizez că viaţa este plină de surpriză şi din păcate, nu toate fericite. Moment în care am realizat că ea este într-o cumpănă, nu m-au mai interesat supărări, orgolii, prostii. Nu mai vorbisem de aproximativ doi ani… Atunci, am cumpărat imediat un buchet de trandafiri şi o jucărie de care Andreea se bucură şi m-am dus să o văd. Din păcate, nu am reuşit să o văd şi am stat cu sufletul la gură pentru ea până a doua noapte, când m-a sunat şi mi-a zis că este bine. A urmat Paştele, m-am dus cu ploconul cum orice fină se ducă la naşă… Am luat copilul, am cumpărat un cozonac foarte bun şi eu i l-am dat, iar ea mi-a dat piesa.”, a povestit Andreea Antonescu pentru „Răi Da Buni”.

Iată şi cum a arătat petrecerea de relansare de ieri, de la Ambasad’Or.

okmagazine.ro


IUL 10, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...