[ X ]
FRESH
Un acrobat de la Cirque du Soleil a murit după ce a căzut de la câțiva ...
A lansat un CÂNTEC POPULAR de dragoste! Stela Botez: „E pentru toți ...
Șeful statului, prin intermediul Fundației de Binefacere „Din Suflet”, ...
O EROINĂ din «Totul despre sex» candidează la funcţia de Guvernator ...

După 3 DIVORȚURI, Andreea Marin este pregătită de O NOUĂ CĂSNICIE: „Am întâlnit un om...”

La 42 de ani și trei divorțuri la activ, Andreea Marin este pregătită din nou să acorde încă o șansă căsătoriei, scrie www.realitatea.net.

Vedeta a recunoscut că este pregătită pentru o nouă oficializare, cu condiția ca bărbatul ales să îi dovedească iubire și încredere.

„Am spus-o întotdeauna, bineînțeles că da”, a confirmat aceasta cu privire la posibilitatea de căsătorie. „Eu voi trăi până în ultima mea zi, plenar. Pentru că nu mi-a fost dată să mă plâng de ea, ci mi-a fost dată să lupt pentru ea și s-o trăiesc atât de frumos, cât îmi stă mie în putere. Este mai dificil să te implici din nou deoarece cu cât înaintezi în viață vine și un soi de înțelepciune dar și un soi de precauție. Dar nu pot spune în momentul de față că sunt speriată de ceva. Am întâlnit un om bun pe care-l apreciez și plec cu sufletul deschis înainte și până la urmă trebuie să crezi în ceva ca să îi dai șansa să devină ceva frumos. Dar nu trebuie să ne mai facem multe calcule sau probleme”, a declarat vedeta pentru un post de televiziune.


NOI 9, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...