[ X ]
[ X ]
FRESH
6 zodii predispuse să fie mincinoase patologice
Horoscop 10 aprilie 2020. Dragostea trece prin ziduri
Simona Halep duce dorul vacanţelor cu iubitul. Ipostază emoţionantă ...
Acum ARE TIMP SUFICIENT! Mirela Urușciuc: „Presupun că nu suntem singurii ...

După ce anul trecut încheiaseră relația, iată că s-au împăcat! N-au putut să stea departe unul de altul decât 2 luni

Fanii actorului Channing Tatum și ai cântăreței Jessie J sunt în culmea fericirii. Cei doi s-au împăcat, la două luni de când își spuseseră adio.

Vestea a fost oferită de un apropiat al celor doi, care a povestit că Jessie J și actorul din „Magic Mike” formează din nou un cuplu și sunt hotărâți să rămână așa pentru multă vreme.

Deși despărțiți, cei doi au continuat să se vadă, fiind văzuți inclusiv la cumpărături împreună. Încet-încet, relația a redevenit una romantică, Jessie J, de 31 de ani, nemaiplecând din casa actorului în ultima săptămână.

Despărțirea celor doi, în urmă cu 2 luni, a venit ca un șoc pentru toată lumea. Cei doi formau un cuplu frumos de mai bine de un an.

Problema lor a fost faptul ca fiecare își dorea să trăiască în alt loc. Channing Tatum (39 de ani), divorțat și tatăl unei fetițe, voia să locuiască în SUA, pentru a fi alăturid e micuță. Jessie J, însă, locuiește în Marea Britanie și adoră asta.

Relația dintre Jessie J și Channing Tatum a ajuns la urechile presei în octombrie 2018, dar a fost făcută publică, cu acordul celor doi, abia în martie anul trecut.

libertateapentrufemei.ro


IAN 24, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...