[ X ]
[ X ]
FRESH
Trei moldoveni talentați și-au unit eforturile! Au lansat UN VIDEOCLIP ...
Andreea Bălan și George Burcea, motivele reale ale divorțului! Ce ...
SURPRIZĂ DE PROPORȚII, de ziua sa! Anatol Durbală: „Nu mă gândeam ...
Nu a stat departe de frigider, dar A FĂCUT SPORT ACASĂ! Dianna Rotaru ...

Realitatea e dură: în costum de baie, Jennifer Lopez nu arată la fel de bine ca în pictoriale! S-a îngrăşat artista?

În urmă cu doar câteva zile, Jennifer Lopez s-a logodit cu iubitul ei, iar imediat după ce au făcut acest anunţ, presa tabloidă a scris că Alex Rodriguez o înşală pe artistă chiar cu fosta lui soţie.

Cele două vedete nu au vrut să comenteze informaţiile apărute în presă, ci au preferat să se relaxeze în Bahamas, la plajă. Însă, aşa cum era de aşteptat, paparazzi sunt pe urmele lor. Aşa se face că pe internet au apărut mai multe fotografii în care Jennifer Lopez apare în costum de baie, iar aspectul fizic al cântăreţei nu prea seamănă cu ce vedem în pictoriale.

În vârstă de 49 de ani, artista a afirmat, nu doar o dată, că se menţine în formă mergând la sală şi având o alimentaţie corectă şi o hidratare corespunzătoare, iar dovada că arată impecabil sunt chiar pictorialele în care apare şi fotografiile pe care le postează pe reţelele de socializare.

jennifer-lopez

Chiar dacă se poate observa şi cu ochiul liber că are un corp bine lucrat la sală, în fotografiile oferite de paparazzi Jennifer Lopez pare că s-a îngrăşat în ultimul timp. Şi, acum, rămâne să ne punem o singură întrebare: cum arată în realitate Jennifer Lopez, ca în pictoriale sau ca în pozele oferite de paparazzi?

okmagazine.ro


MAR 14, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...