[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
AMINTIRI DIN COPILĂRIE! Gabriella Năstas: Seara bunelul ne curăța ...
Dacă ar reveni ÎN COPILĂRIE… Corina Bezdîga-Verlot: „Aş sta în braţele ...
A avut o COPILĂRIE FRUMOASĂ! Gloria Gorceag: „Eram fata de la oraş ...
5 trenduri care vor lua cu asalt străzile vara aceasta

E o mamă perfectă, dedicată, dar Kate Middleton a scos acum la iveala un secret bine pazit. Este vorba despre simpatica Charlotte

În public, Kate Middleton, soția prințului William, e impecabilă și pare că tot ce face e natural și că nu depune niciun efort. Când e împreună cu copiii, e toată numai un zâmbet. Râde, aleargă, îi mângâie, e naturală, iar armonia dintre ea și copii e vizibilă, scrie libertateapentrufemei.ro

Însă ducesa de Cambridge admite că are parte și de unele provocări. Iar una dintre ele este aceea de a-i aranja părul fiicei sale, Charlotte. Codițele împletite nu sunt tocmai specialitatea ei, admite ea.

Marți, în timpul unei vizite în Cumbria, ocazie cu care a făcut o baie de mulțime, Kate i-a lăudat codițele împletite unei fetițe, mărturisind că, înainte de eveniment, dimineața, a trebuit să o pregătească pe Charlotte pentru grădiniță. Ca o mămică cu experiență, s-a achitat cu brio de îndatorire, mai puțin la capitolul coafură.

“Am încercat să-i fac o coadă împletită lui Charlotte, în dimineața asta, și nu a ieșit prea bine”, a mărturisit modestă Kate.

Totuși, soția prințului William este modestă legat de abilitățile sale de a-i aranja părul fiicei în vârstă de 4 ani. Sâmbătă, când regina a fost celebrată, Charlotte a fost văzută purtând părul aranjat în două feluri. Iar una dintre coafuri presupunea și codițe, care erau făcute impecabil.

Și prințul William a vorbit despre provocarea de a-i aranja părul fiicei sale. Tot la un evenimentul public recent, el a spus că la acest capitol este complet neîndemânatic, chiar dacă a privit inclusiv tutoriale pe YouTube, pentru a stăpâni această ‘știință’. Nu s-a lipit nimic de el și s-a lăsat păgubaș în cele din urmă. Pur și simplu îi lipsește talentul la acest capitol, a recunoscut el.

gettyimages-1154602027


IUN 12, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...