[ X ]
FRESH
Victoria Beckham rupe tăcerea și le răspunde celor care au criticat-o ...
Disprețuia ASTA în copilărie! Nicoleta Sergentu: „Mă simțeam atât ...
Smally a lansat O NOUĂ PIESĂ: „De data asta e “SO HIGH” bun de ascultat ...
Ce gravidă fit! Kate Hudson arată perfect în al doilea trimestru de ...

E oficial! Kate Middleton este însărcinată cu AL TREILEA COPIL!

Ducele și ducesa de Cambrdige urmează să devină din nou părinți. Kate Middleton este însărcinată cu cel de-al treilea copil, a anunțat Palatul Kensington, potrivit BBC Newsm scrie libertatea.ro.

Ducele și ducesa de Cambridge au doi copii împreună, respectiv prințul George, care a împlinit în luna iulie vârsta de patru ani, și prințesa Charlotte, în vârstă de doi ani.

Regina Marii Britanii a anunțat că este „încântată” de acest anunț. La fel ca și celelalte două sarcini, ducesa de Cambridge suferă de grețuri puternice. Ea și-a anulat participarea la un eveniment public, care are loc astăzi.

Anunțul făcut de palatul Kensington vine după ce în presă au apărut mai multe speculații că ducesa de Cambridge ar fi din nou însărcinată.

Prințul William și Kate s-au căsătorit în aprilie 2011, în cadrul unei ceremonii de basm. Numeroși britanici au ieșit pe străzile din Londra pentru a-i vedea pe miri, în timp ce milioane de oameni au urmărit nunta regală din fața televizoarelor.

Ducesa de Cambridge a anunțat prima oară că este însărcinată în decembrie 2012, iar prințul George s-a născut în iulie 2013. De altfel, palatul Kensington a anunțat sarcina era la început, ducesa suferind și atunci de grețuri puternice.

A doua sarcină, cu prințesa Charlotte, a fost anunțată în septembrie 2014, când Kate a avut din nou nevoie de îngrijiri medicale. Ea suferă de hyperemesis gravidarum, o boală care afectează una din 200 de femei însărcinate. Principalele simptome sunt amețeli puternice și stări de vomă.

Cel de-al treilea copil al ducilor de Cambridge va fi al cincilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, după ce Prințul Charles, prințul William, prințul George și prințesa Charlotte. Totodată, el va fi al șaselea strănepot al reginei Elisabeta a II-a.


SEP 4, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...