[ X ]
FRESH
Ce covor erotic are Mihaela Rădulescu pe terasă. Și-a uluit fanii
TRADIȚIE DE FAMILIE! Svetlana Tataru: „De mai bine de 4 ani, mergem ...
Anul trecut a avut o vacanță FOARTE ACTIVĂ! Alina Alexei: „În această ...
A lansat O COLECȚIE NOUĂ! Natalia Platon: „E cea mai complicată și ...

E tot mai clar că S-AU DESPĂRȚIT! Noi detalii despre relația Shakirei cu Pique!

Pique a dezmințit zvonurile potrivit căruia el și Shakira s-au despărțit, însă se pare că lucrurile nu stau tocmai așa, potrivit presei spaniole. Cântăreața columbiană ar fi fost cea care a luat decizia să pună capăt relației, după mai bine de șapte ani. Mai mult, ea chiar s-ar fi mutat deja din casa unde locuia alături de fotbalistul Barcelonei, scrie libertatea.ro.

După ce primele zvonuri au apărut în presă, Pique a încercat să le respingă. A publicat o fotografie cu frumoasa cântăreață și cei doi copii ai cuplului pe o rețea de socializare, însă aceasta nu a convins presa spaniolă, care insistă că cei doi nu mai formează un cuplu, după cum scrie cotilleo.es.

Publicația citează apropiați ai cântăreței, care confirmă despărțirea. Se pare că decizia a fost luată de Shakira, care s-ar fi mutat deja în altă locuință, în Barcelona. „Nu mai suporta situația”, a afirmat un apropiat al Shakirei, fără să ofere însă prea multe detalii. Potrivit presei spaniole, aceștia petreceau tot mai puțin timp împreună.

Shakira și Gerard Pique s-au cunoscut în 2010, la Cupa Mondială de fotbal din Africa de Sud. Ei au doi copii împreună – Milano ( patru ani) și Sasha (doi ani). În ciuda zvonurilor, în unul dintre cele mai recente videoclipuri ale artistei apare și fotbalistul Barcelona.

Se pare că Gerard Pique nu trece tocmai printr-o perioadă ușoară. El s-a implicat serios și în referendumul pentru independență din Catalonia, fiind dispus chiar să se retragă din naționala Spaniei.


OCT 6, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII