[ X ]
[ X ]
FRESH
Despărțiți, dar împreună. Alexandra Stan lucrează în continuare cu ...
CA O PUȘTOAICĂ! Tatiana Maxian – în costum de baie!
S-au pregătit FOARTE RESPONSABIL pentru conceperea copilului! Maggy ...
Adolescentul Barron Trump este schimbat complet la 13 ani, în cele ...

Ea este actrița distinsă cu Oscar, care e de-a dreptul speriată de bani: ”Am o jachetă de blugi pe care o port de trei ani. Nu am nevoie de alta”

Actriţa americană Brie Larson, premiată cu Oscar în 2016, a dezvăluit într-un interviu recent că s-a simţit „întotdeauna speriată” de posibilitatea de a câştiga mulţi bani. Și asta pentru că nu a avut niciodată prea mulți bani.

„N-aş putea să spun că aveam un surplus de bani până acum doi ani. Aşadar, pentru mine acest aspect reprezintă o experienţă încă proaspătă şi, întrucât niciodată n-am avut bani, întotdeauna mi-a fost frică de această idee”, a declarat actrița în vârstă de numai 29 de ani.

„Când am ajuns în sfârşit în situaţia de a ieşi în oraş şi de a-mi cumpăra un tricou, mi-am spus: <<Cum de costă 100 de dolari? Aş putea să îmi cumpăr 50 de tricouri ca acesta de la orice magazin cu produse second-hand>>”, a mai spus Brie, extrem de modestă.

Nu am nevoie de prea multe lucruri, am o jachetă de blugi pe care o port de trei ani. Mă simt bine cu ea, nu am nevoie de altă jachetă de blugi”, a mai spus Brie, care a devenit celebră după rolul făcut în filmul ”Room”, unde dă viață unei tinere care a fost răpită şi a născut într-o cameră izolată, rămânând închisă acolo timp de mulţi ani, alături de fiul ei.

Ştiu din experienţă proprie că bunurile materiale nu mă fac să simt ceva deosebit. Aşadar, mai multă plăcere îmi dă faptul de a-i ajuta pe ceilalţi oameni. Sunt recunoscătoare că am crescut având atât de puţine lucruri, pentru că acum ştiu cu siguranţă că nu am nevoie de nimic de acest fel”, a explicat actrița cunoscută din filme ca ”Scott Pilgrim vs The World”, „21st Jump Street” sau „Trainwreck”.

actritei-Brie-Larson-ii-e-frica-de-bani

libertateapentrufemei.ro


FEB 7, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...