[ X ]
FRESH
Urmează și al optulea? Marina Cârnaț – MAMĂ A 7 COPII: „De mică am ...
A făcut UN MARE SALT! Geta Burlacu se pregătește să devină PSIHOTERAPEUT: ...
Ileana Lazariuc este o femeie extrem de frumoasă, dar iată cum arată ...
Top 3 zodii care stau prost cu nervii. Stai departe de aceşti nativi!

Edith Gonzalez şi-a planificat propria înmormântare. Unde şi-a dorit să fie depus trupul ei?

Conştientă de cruzimea bolii cu care se luptă, Edith Gonzalez a luat în cosiderare faptul că ar putea să piardă lupta. Potrivit apropiaţilor ei, actriţa de origine mexiană a lăsat întrucţiuni clare legate de înmormântarea ei.

Edith Gonzales şi-a păstrat tăria de caracter până în ultimul moment al vieţii sale. Actriţa a întocmit un plan al înmormântării sale şi i-a rugat pe cei apropiaţi să-l urmeze întocmai. Una dintre dorinţele sale finale a fost ca fratele său, Manuel, să fie cel care o deconectează de la aparate, în caz că ajunge în moarte cerebrală şi să ”o lase să plece din această lume în pace”.

Cea de-a doua dorinţă a fost ca trupul său să fie depus în teatrul ANDA, pe ca toţi colegii ei de breaslă să-şi poată lua la revedere de la ea. Şi aşa a fost, potrivit prietenei sale, actriţa Leticia Calderon, trupul neînsufleţit al actriţei a fost depus la Teatrul Naţional al Asociaţiei de Actori (ANDA), iar toţi care au lucrat alături de ea au sosit pentru a o vedea pentru ultima dată.

Muzicienii au interpretat piesele ”Si se dejar”, ”Cielo Rojo” şi ”Las Golodrinas, iar fratele lui a ţinut un discurs în memoria ei. Cât despre Constanza, Edith Gonzalez a cerut să nu fie lăsată să vorbească cu presa, căci asta ar afecta-o pe termen lung.

okmagazine.ro


IUN 17, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...