[ X ]
[ X ]
FRESH
“Voia să-mi vadă sânii!” Ce reacţie a avut Jennifer Lopez când un ...
A SCRIS EA și versurile, și muzica! Viorellya: „Vă arăt suferința ...
Activează DIN 2006 în presă! Prezentator TV: „Nu am prins niciun șef ...
Vali Boghean a lansat VIDEOCLIPUL PENTRU „TATA”: „Am stors emoții ...

Ei sunt cel mai nou cuplu hot de la Hollywood!

Joacă împreună într-un film care tocmai a avut premiera mondială. Iar iubirea lor s-a înfiripat pe platourile de filmare.

La doar 24 de ani, ea a fost deja nominalizată de 3 ori la Oscar.  El are 28 de ani şi a bifat deja apariţii în filme de top, precum Dunkirk. Rolul cel mai aproape de sufletul lui este, însă, cel  din Mary, Queen of Scots, care a avut premiera mondială pe 4 decembrie la New York. Este filmul în care Jack Lowden îl interpretează pe Henry Darnley, duce de Albany şi prinţ scoţian, nepot al lui Henric al VII-lea al Angliei şi cel de-al doilea soţ al Mariei Stuart, jucată de Saoirse Ronan.

Relaţia din filme s-a transpus şi în realitate, pentru că marţi seară, după premiera de la New York a peliculei , când a avut loc petrecerea de lansare (foto jos, alături de Margot Robbie, care o interpretează pe Regina Elisabeta I), cei doi au fost foarte apropiaţi, potrivit Page Six. „Jack o urma peste tot. A urmat-o şi la baie, unde a aşteptat-o. Se vedea că sunt foarte apropiaţi”, a declarat o sursă prezentă la eveniment. Un alt invitat a remarcat că cei doi au venit şi împreună cu mama lui, Monica. Asta după ce, nu cu mult timp în urmă, Jack şi Saoirse au fost văzuţi într-o vacanţă romantică în Republica dominicană.

saoirse-2

Am spus că „relaţia din film s-a transpus în realitate” – dar ar fi bine să nu fie aşa, de fapt. Pentru că în film, personajul lui este un bisexual care o înşală pe bandă rulantă… „Nu ştim când au început să fie împreună, dar par foarte fericiţi”, a comentat aceeaşi sursă. În România, pelicula Mary, Regina Scoţiei va intra în cinematografe de pe 25 ianuarie.

saoirse-3-gettyimages-1068525656

okmagazine.ro


DEC 6, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...