[ X ]
[ X ]
FRESH
Vedetele care nu mai au voie să lucreze împreună
De ce pe timp de pandemie te îndrăgostești mai repede și poți chiar ...
Horoscop 29 mai 2020. Planuri de viitor şi o decizie finală în dragoste
Blestemul Contagion? Şi Marion Cotillard, un alt star din acest film, ...

Ei sunt cel mai nou cuplu hot de la Hollywood!

Joacă împreună într-un film care tocmai a avut premiera mondială. Iar iubirea lor s-a înfiripat pe platourile de filmare.

La doar 24 de ani, ea a fost deja nominalizată de 3 ori la Oscar.  El are 28 de ani şi a bifat deja apariţii în filme de top, precum Dunkirk. Rolul cel mai aproape de sufletul lui este, însă, cel  din Mary, Queen of Scots, care a avut premiera mondială pe 4 decembrie la New York. Este filmul în care Jack Lowden îl interpretează pe Henry Darnley, duce de Albany şi prinţ scoţian, nepot al lui Henric al VII-lea al Angliei şi cel de-al doilea soţ al Mariei Stuart, jucată de Saoirse Ronan.

Relaţia din filme s-a transpus şi în realitate, pentru că marţi seară, după premiera de la New York a peliculei , când a avut loc petrecerea de lansare (foto jos, alături de Margot Robbie, care o interpretează pe Regina Elisabeta I), cei doi au fost foarte apropiaţi, potrivit Page Six. „Jack o urma peste tot. A urmat-o şi la baie, unde a aşteptat-o. Se vedea că sunt foarte apropiaţi”, a declarat o sursă prezentă la eveniment. Un alt invitat a remarcat că cei doi au venit şi împreună cu mama lui, Monica. Asta după ce, nu cu mult timp în urmă, Jack şi Saoirse au fost văzuţi într-o vacanţă romantică în Republica dominicană.

saoirse-2

Am spus că „relaţia din film s-a transpus în realitate” – dar ar fi bine să nu fie aşa, de fapt. Pentru că în film, personajul lui este un bisexual care o înşală pe bandă rulantă… „Nu ştim când au început să fie împreună, dar par foarte fericiţi”, a comentat aceeaşi sursă. În România, pelicula Mary, Regina Scoţiei va intra în cinematografe de pe 25 ianuarie.

saoirse-3-gettyimages-1068525656

okmagazine.ro


DEC 6, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...