[ X ]
[ X ]
FRESH
Katy Rain, despre ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR: „Trandafirii pe mine nu mă ...
Silvia Petrov – MAMĂ DE 4 LUNI: „Întotdeauna am crezut că maternitatea ...
Mama ei I-A CUNOSCUT ALESUL, abia înainte de nuntă! Lenunța Gheorghiță: ...
A fost ÎNSĂRCINATĂ DE 7 ORI! Marina Cîrnaț spune CUM A SLĂBIT după ...

Elena Udrea a aflat sexul bebeluşului!

După ce vestea că a pierdut unul dintre gemeni a devastat-o, acum a plâns de fericire. Departe de casă, dar foarte aproape de momentul care o va împlini ca femeie, Elena Udrea (44) trăieşte din plin ultimele momente de femeie însărcinată, scrie www.okmagazine.ro.

Aflată în Costa Rica alături de partenerul său de viaţă, Adrian Alexandrov, fosta politiciană a trecut de la agonie la extaz în aceste luni de când a aflat că este gravidă. Odată pentru că este o sarcină cu emoţii, dată fiind vârsta înaintată de-a purta o sarcină, şi din cauza pierderii unuia dintre gemeni.

La ultima ecografie, însă, Elena Udrea a trăit clipe de fericire pură, care au făcut-o să plângă, spun surse ale cotidianului Click!. Aceasta a aflat că fătul care a supravieţuit este de sex feminin. Şi pentru ea, care este o femeie cochetă şi mereu în pas cu moda, este o imensă bucurie că va avea o fetiţă, pe care să o răsfeţe şi să o îmbrace după ultimele trenduri. Şi e de aşteptat ca, până în momentul în care îşi va putea ţine în braţe fiica, odaia copilei să fie deja amenajată – mai ales că acum viitori părinţi au aflat şi ce nuanţe să folosească pentru decorarea ei.


MAI 7, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...