[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
ANDREEA BĂLAN, MAI ÎN FORMĂ CA NICIODATĂ. Cum arată artista în costum ...
Pasha Parfeni A LANSAT PIESA „Chitara mea”: Așa o bunătate de melodie ...
Cristina Ceauș a lansat CÂNTEC NOU, în colaborare cu Frații Ștefaneț! ...
Descoperire ȘOCANTĂ în timp ce câțiva tineri filmau un videoclip pe ...

Emily Ratajkowski face orice pentru un bronz uniform! A renunțat pe plajă la costumul de baie!

Actress and model Emily Ratajkowski wears a revealing black swimsuit while tanning in Miami. 15 Oct 2019, Image: 476995561, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: MEGA / Mega Agency / Profimedia

A venit cu costumul de baie pe plajă doar de formă, având în vedere că la scurt timp a renunțat la jumătatea de sus a acestuia și a decis să se bronzeze topless, scrie click.ro. Este vorba de nimeni alta decât Emily Ratajkowski, care și-a obișnuit deja admiratorii cu ipostaze de acest gen, însă fiecare nouă „abatere” pare să „incingă” internetul totuși! Iată imaginile!

Emily Ratajkowski s-a făcut remarcată în lumea modei, dar și în cea a filmului, datorită formelor sale voluptuoase, pe care nu se chinuie prea tare să le ascundă sub îmbrăcăminte. Modelul a fost recent fotografiată pe o plajă din Miami, unde din dorința de a se bronza uniform, fără urmele costumului de baie care la rândul lui era unul destul de „deocheat”, aceasta a renunțat pentru o perioadă la accesoriul de la plajă și s-a bucurat de soarele fierbinte și pe sâni, pe care i-a dezgolit în fața tuturor celor de pe plajă.

Emily a făcut un adevărat show pe plajă
Foto: Profimedia

Emily Ratajkowski, topless și în poziții indecente pe plajă 

Paparazzi au fost, ca de obicei, „pe fază” și și-au luat treaba în serios, surprinzând momentele fierbinți cu Emily, al cărui nume, deși puțin mai greu de pronunțat pentru uni, face în continuare furori în lumea showbizului din afară.

Pentru ziua relaxantă pe plajă Emily a optat pentru un costum de baie negru, destul de decupat, care îi punea în evidență posteriorul, însă la scurt timp a renunțat la partea de sus a acestuia de frica bronzului „cu urme”

Emily Ratajkowski, ipostaze senzuale pe plajă
Foto: Profimedia

De asemenea, momentele în care actrița și-a schimbat pozițiile pentru ca soarele să o prindă pe toate părțile au reprezentat din nou un motiv pentru ca paparazzi să apese butonul aparatului de fotografiat, având în vedere că unele dintre ele se asemănau cu cele din dormitor.

Modelul a dezvăluit la un moment dat pentru presă că militează pentru încurajarea femeilor de pretutindeni în ceea ce privește corpul lor, explicând că în adolescență a fost criticată pentru aspectul ei și a ajuns să crească „rușinată” de trupul și silueta ei.

Foto: Profimedia

OCT 19, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...