[ X ]
FRESH
Trupa „Fresh” S-A DESTRĂMĂT, fiind chiar pe culmile succesului! După ...
Mesajul lui Sylvester Stallone, după ce s-a zvonit că A MURIT!
FIUL ei încă NU are prenume! Tatiana Heghea: „Nu ne putem hotărî”
CEASURI de 120 000 lei! Află cine e ministrul care deține O COLECȚIE ...

Emma Stone și-a împrumutat imaginea pentru zece MILIOANE de DOLARI!

Emma Stone și-a împrumutat imaginea pentru zece milioane de dolari brandului Louis Vuitton. Actrița laureată cu premiul Oscar pentru rolul din La La Land a fost de acord să reprezinte celebra casă de modă în următorii doi ani, în schimbul acestei sume de bani, relatează Page Six, potrivit libertatea.ro

Emma Stone și brandul Louis Vuitton se aflau în negocieri de aproape un an de zile, însă abia acum actrița a și acceptat. Pentru aproximativ zece milioane de dolari, ea va apărea în reclamele brandului, dar va purta și creațiile acestuia pe covorul roșu la evenimentele la care va participa.

„Louis Vuitton încerca să o convingă pe Emma de aproape un an, însă inițial ea ezita. Acum a acceptat să fie imaginea brandului pentru următorii doi ani”, a afirmat o sursă pentru Page Six.

Anterior, casa de modă a încercat să ajungă la un acord cu Ryan Gosling, colegul de platou al actriței din pelicula La La Land. Acesta a refuzat însă ofertă, deoarece „el nu încheie astfel de contracte”.

Anterior, Louis Vuitton a avut contracte de imagine cu actrița Alicia Vikander, dar și cu Diana Kruger, Uma Thurman, Scarlett Johansson și alte vedete.

Emma Stone, în vârstă de 28 de ani, a câștigat premiul Oscar anul acesta, pentru interpretarea ei din pelicula La La Land. De altfel, actrița a ocupat anul acesta primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătite actrițe, câștigând suma de 26 de milioane de dolari.


OCT 10, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...