[ X ]
FRESH
Uite-o și pe ASTA! Deși mai are TREI COPII… soțul Xeniei Deli merge ...
A întors PRIVIRILE la Festivalul de la CANNES! Femeie de afaceri din ...
PIESĂ NOUĂ! Guz: „O colaborare altfel cu bunul meu prieten”
Cameron Diaz, o apariție modestă în L.A., după ce s-a „pensionat”

EMOȚII MARI pentru Andra! Ce i-a spus fiul ei. „Azi e utima zi, înțelegi?”

Emoții mari pentru Andra.  David a surprins-o total, după ce s-a aşezat în  poziţia lotus şi i-a mărturisit mamei lui cât de bucuros este că a venit vacanța, scrie www.libertatea.ro.

„Azi e ultima zi de scoala, intelegi? Adica incepe vacanta! Adica incepe distractia!!! Ia sa vedem, test: ce zi e azi?- David” , a scris Andra pe pagina ei de Facebook.

David Măruță are pagină de Facebook şi de la începutul anului el s-a apucat de vlogging.

„Ce făţucă scumpă are!”, „E ziua de dinaintea vacanţei mult aşteptată! Cât aş vrea să am şi eu o vacanţă, dar mi-a trecut copilăria. Te pup, o zi faină, abia aştept să te văd la Sala Palatului”, „Ce scump e, seamănă cu mami”, „Ce frumos e… si cit de frumos o sa se facă Andra… ai grija, ca o să-ţi facă fetele coadă la uşă… Hahaha… seamănă mult cu tine… , „Să ştii că eu sunt fan David, deci orice ar spune, eu îl ascult” sunt cinci dintre mesajele lăsate de fanii Andrei şi ai fiului ei cu prezentatorul Cătălin Măruţă.

Andra ar fi încasat o sumă fabuloasă pentru un spectacol de doar 40 de minute. Contractul a fost făcut public recent, de un politician local. În perioada sărbătorilor de iarnă, un fost candidat la funcția de primar al orașului Târgu-Mureș, Dan Mașca, a făcut publice, pe pagina sa de pe o rețea de socializare, mai multe pagini cu un contract pe care primăria l-ar fi încheiat cu firma care o reprezintă pe Andra, care este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță.

david

 


FEB 8, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...