[ X ]
[ X ]
FRESH
Văduva lui Kobe Bryant cere despăgubiri de milioane de dolari! Compania ...
AMINTIRI ROMANTICE! Cristina Scarlevschi: „Vlad m-a cerut în căsătorie ...
De ziua sa – ÎN ISRAEL! Olga Iftodii: „Salut ai mei 35! Știu că urmează ...
Helen Mirren, regina stilului la 74 de ani! Cele mai bune ţinute de ...

Enrique Iglesias l-a prezentat tuturor pe noul membru al familiei. Primele poze cu al treilea copil

Nu s-au putut abţine prea mult! Enrique Iglesias şi Anna Kournikova au publicat în mediul online primele fotografii cu al treilea membru al familiei, al treilea lor copil.

Ce fericire în familia lor! Pe 30 ianuarie, în mare secret, Anna Kournikova a adus pe lume al treilea copil. L-a făcut din nou tată pe celebrul cântăreţ Enrique Iglesias.

Artistul a postat pe contul său de Facebook o fotografie în care apare alături de cel de-al treilea copil. Mai exact, Enrique ţine în braţe bebeluşul nou născut în sala de maternitate. Ipostaza în care s-a lăsat pozat i-a emoţionat pe toţi, urmăritorii săi l-au răsplătit cu aproape 500.000 de like-uri şi o mulţime de mesaje frumoase.

Enrique Iglesias a avut şi o descriere în dreptul fotografiei: „Raza mea de soare. 30.01.2019″

Vestea cea mare a fost făcută publică de fratele mai mic al artistului, Julio José Iglesias, în urmă cu câteva zile.  Este bucurie mare în familia lui Enrique Iglesias. Cel de-al treilea copil a venit pe lume, familia s-a mărit. Fratele artistului nu s-a putut abţine, a făcut declaraţii:

„Sunt din nou unchi (…) Fratele meu are deja trei copii. Este foarte fericit şi foarte mulţumit de muzica lui, desigur”, a declarat cel de-al doilea fiu al lui Julio Iglesias postului chilian de radio ADN. Jurnaliştii au fost curioşi să afle dacă este vorba despre un băieţel sau o fetiţă. Acesta le-a răspuns direct:  „Este un secret, nu pot să-ţi spun”.

okmagazine.ro


FEB 14, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...