[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Mariana Șura A RĂMAS FĂRĂ AJUTOR: „Mama a plecat în Canada, îmi este ...
Gestul scandalos al lui Donald Trump, după ce a fost corectat de o ...
Lansează o piesă, însă NU PENTRU TOȚI! Geta Burlacu: „N-o să s-o dau ...
A împlinit 50 de ani și A SĂRBĂTORIT ÎN BALI! Luminița Suveică: „Așa ...

Eva Mendes, desfigurată de operaţiile estetice? Actriţa este de nerecunoscut

Eva Mendes a reuşit să îşi sperie admiratorii. Actriţa care contesta cu vehemenţă operaţiile estetice a postat pe contul său de Instagram o poză în care afişează un look total schimbat.

Mendes a dat cinematografia pe viaţa de familie, dar reuşeşte că capteze atenţia chiar şi atunci când nu joacă. Iubită pentru trăsăturile sale exotice, actriţa şi-a şocat admiratorii după ce a postat pe un cont de socializare o fotografie în care pare că s-a dat pe mâna medicului estetician, dar a pierdut pariul cu bisturiul.

Eva lasă impresia că a suferit o intervenţie chirurgicală la nivelul feţei şi a buzelor, dar urmările nu au fost dintre cele dorite.

”Ai reuşit să mă sperii!”, ”Nu ai nevoie de acid hialuronic!”, acestea au fost doar câteva dintre comentariile lasate de fanii năuciţi de noua transformare suferită de vedetă.

După ce s-a jucat cu imaginaţia celor care o admiră, Mendes a ţinut să precizeze că a apelat doar la câteva produse de machiaj şi o mască pentru buze, nicidecum la alte dotări.

Eva Mendes formează un cuplu cu actorul Ryan Gosling din 2001. Cei doi au împreună două fetiţe, Esmeralda Amada şi Amanda Lee.

eva

okmagazine.ro


IUL 18, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...