[ X ]
FRESH
Copilăria nefericită a lui Kate Middleton! Ducesa de Cambridge a fost ...
Iată CINE sunt cei 26 de participanți la Selecția Națională Eurovision ...
Marianna Petrenko, DE ZIUA SA: „42!!! Acum am tot la ce am visat! ...
Diana Voevuțki și-a spus SECRETELE DE FRUMUSEȚE și se întreabă: „De ...

Fac sport 45 de minute zilnic să am silueta asta!

Nu îţi vine să crezi că se apropie de 50 de ani! Jennifer Lopez are un trup impecabil. Are abdomenul plat şi tonifiat, deşi a adus pe lume doi copii gemeni. Zilnic merge la sală ca să se menţină.

De 18 luni, de când are o relaţie cu fostul jucător profesionist de baseball, Alex Rodriguez (43 de ani), Jennifer Lopez (49 de ani) a intensificat exerciţiile fizice. Petrece împreună cu iubitul, zilnic, timp de 45 de minute, la sală. Trag de fiare şi se antrenează împreună la diferite aparate de fitness. J.Lo îşi lucrează muşchii dorsali şi fesierii, pentru a-şi întreţine posteriorul faimos, dar face şi exerciţii specifice pentru abdomen şi coapse ca să-şi menţină formele perfecte.

Alex îi arată fiecare mişcare şi o ajută să facă exerciţiile corect. Pe lângă exerciţiile la sală, Jennifer Lopez îşi păstrează formele apetisante şi pielea catifelată şi cu ajutorul dietei. Mănâncă puţin, nu pune gura pe zahăr, cafea, pâine, alcool, sucuri. Mănâncă fructe, legume, batoane proteice şi suplimente de detoxifiere.

Diva, cu o avere de 400 de milioane de dolari, este mama gemenilor Max şi Emme, de 10 ani, rezultaţi din căsnicia cu Marc Anthony (50 de ani), care a durat între 2004 şi 2014.

15-vedetet-foto1-135-190-jennifer-lopez-11

click.ro


OCT 19, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...