[ X ]
[ X ]
FRESH
Regizoarea Victoria Roșca vrea SĂ FILMEZE UN SERIAL: „Abia scriu textul, ...
Accidentul rutier I-A DAT PLANURILE PESTE CAP! Tatiana Spînu: „Balul ...
Cele mai sexy calități ale fiecărei zodii
Kate Middleton s-a simțit „izolată” și „ruptă de lume”

Fiica Andrei face senzație în mediul virtual. Clipul de pe canalul ei personal, în care își pune tatăl la punct, a strâns peste 100.000 de vizualizări

Eva Măruță este deja o mica vedetă în mediul virtual, în urma clipurilor postate pe contul ei personal. Replicile amuzante și atitudinea de om responsabil și corect, a stârnit admirația tuturor, iar micuța are deja mulți fani, scrie libertatea.ro

La doar 4 ani, Eva îl pune la punct pe tatăl ei, în mașină, pe drum spre casă. Clipul postat pe contul de Youtube a fost văzut de 100.000 de oameni, în doar câteva ore. Eva Măruță și tatăl ei s-au contrazis cu privire la câteva subiecte. Eva nu și-a iertat tatăl sub nicio formă, punându-l la punct când a simțit că nu are dreptate.

Fetița lui Măruță a dat dovadă de maturitate, atunci când celebrul prezentator i-a testat fidelitatea, spunându-i la un moment dat că Andra, mama ei, nu ar trebui să știe chiar tot. „Noi avem o familie. Noi nu avem secrete”, spune micuța, lucru care l-a uimit pe prezentatorul tv.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai unite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc. S-au căsătorit în anul 2008. Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii: David și Eva.


NOI 13, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...