[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Când ea vrea – spune, CÂND O ÎNTREABĂ… Prezentatoare TV: „…la ce bun ...
Tany Vander – INDIGNATĂ: Trebuia să filmez o emisiune, dar am plecat… ...
VREA SĂ MAI SLĂBEASCĂ! Interpretă: „Pe data de 19 aprilie aveam cu ...
Horoscop 4 iulie 2020. Relaxare şi timp preţios petrecut în familie

Femeia cu cei mai frumoși sâni din lume a avut cel mai URÂT DECOLTEU de la Oscar 2019

775287342LN00476_2019_Vanit

Emily Ratajkowski (27 de ani) a avut grijă ca prezența ei să nu treacă neobservată la petrecerea care a urmat decernării premiilor Oscar 2019. Din păcate pentru femeia cu cei mai frumoși sâni naturali din lume, decolteul lui Emily nu a arătat deloc grozav, scrie click.ro.

La numai câteva zile după ce a aniversat un an de căsnicie, Emily Ratajkowski a pășit pe covorul roșu de la petrecerea Vanity Fair îmbrăcată într-o rochie din dantelă crem, sofisticată, cu corset, menită să-i pună în valoare sânii declarați în numeroase ocazii cei mai frumosşi din lume.

emily ratajkowski la petrecerea vanity fair
Socoteala de acasă nu s-a potrivit însă cu cea din târg, pentru că sânii naturali superbi ai fotomodelului au părut mai degrabă sugrumați de corsetul care n-a fost deloc pe măsura decolteului generos al lui Emily. Iar din profil, impresia lăsată a fost mai degrabă de piept plat.
emily ratajkowski profi
Păcat, pentru că Ratajkowski a făcut totul pentru a lăsa decolteul în prim plan. Și-a strâns părul într-un coc lejer, cu două șuvițe rebele încadrându-i fața, și a purtat un colier argintiu la baza gâtului.

Emily Ratajkowski, nuntă în secret în urmă cu un an

Emily Ratajkowski s-a măritat în urmă cu un an cu actorul Sebastian Bear-McClard și, pentru o vreme, a renunțat la ținutele sexy. Vedeta a revenit însă treptat la postările ei provocatoare pe rețelele sociale, iar la aniversarea unui an de căsnicie și-a răsfățat fanii cu o imagine clasică, în care-și ține mâinile pe sânii goi.


FEB 27, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...