[ X ]
[ X ]
FRESH
Andreea Bălan a apărut complet goală în noul său videoclip. Îşi cântă ...
„Iluzia Fericirii” – O NOUĂ CARTE! Dorian Furtună: „În curând… Pentru ...
S-A LANSAT ÎN MUZICĂ! Emilian Crețu – Dora Show: „S-a cheltuit… nu-i ...
Îi dai 52 de ani? Cum s-a pozat Toni Braxton, interpreta hitului „Un-Break ...

Fiica cea mare a lui Heidi Klum îi calcă pe urme. E o frumusețe la cei 15 ani ai săi!

Heidi Klum e una dintre cele mai frumoase femei ale momentului, la cei 46 de ani ai săi. E căsătorită cu un tinerel, Tom Kaulitz, chitarist al trupei Tokyo Hotel, și, deși greu de crezut, mamă a patru copii, scrie libertateapentrufemei.ro

Fiica sa cea mare, Leni, rezultată dintr-o scurtă relație cu Flavio Briatore, nume mare în Formula 1, are deja 15 ani și devine din zi în zi o domnișoară tot mai frumoasă.

E singura dintre copiii modelului care vrea să-i calce pe urme, după cum a anunțat vedeta. Despre Leni, Heidi spune că e foarte individualistă și are propria cale.

Chiar dacă, biologic, e fiica lui Briatore, Heidi a spus mereu că tatăl adevărat al lui Leni este Seal, cel care a cunoscut-o când era însărcinată și care a și asistat la nașterea fetei.

În afară de Leni, vedeta, care se află la a treia căsătorie, mai are trei copii: Lou Sulola, de 10 ani, Johan Riley Fyodor Taiwo, de 13 ani, și Henry Gunther Ademola Dashtu, de 14 ani, toți născuți în timpul mariajului cu cântărețul Seal.

Heidi Klum a fost întâi căsătorită cu stilistul Ric Pipino, timpd e cinci ani. A doua căsătorie a fost cu Seal. Cei doi s-au separat după 7 ani de căsnicie, divorțul fiind finalizat în 2014.

De doi ani e cu Tom Kaulitz, cu care s-a și căsătorit recent.


APR 6, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...