[ X ]
[ X ]
FRESH
Cum face Anda Adam bani pe timp de criză: "E o afacere care se mişcă"
Nutriționistul ATENȚIONEAZĂ asupra efectelor negative ale DIETEI FORȚATE: ...
NU ARE INSPIRAȚIE! Cătălina Carauș: „Nu mi s-a mai întâmplat de mult ...
Katy Perry mai are puţin şi naşte! Cum a pozat celebra cântăreaţă ...

Fiica lui Catherine Zeta-Jones a împlinit 16 ani. Uite cât de frumoasă e şi cât de mult îi seamănă

Duminică, în familia Zeta-Douglas a fost dublă-sărbătoare: au petrecut Paştele, dar şi ziua adolescentei Carys. Cei doi părinţi, extrem de mândri de vlăstarul lor, s-au întrecut în urări virtuale.

Carys Douglas este deja o domnişoară în toată regula, pregătită pentru ce va să vină. Deşi şi-a făcut demult debutul în lumina reflectoarelor, însoţindu-şi părinţii la diverse evenimente oficiale, Carys va avea de acum lejeritatea de a face tot ce-şi doreşte, inclusiv să dea de permis.

Cu această ocazie, cei doi mari actori s-au întrecut în urări pe reţelele de socializare. Primul care i-a urat cele bune lui Carys a fost celebrul ei tată, în vârstă de 74 de ani. El a postat o fotografie în care apare alături de fiica lui, dovedind relaţia apropiată pe care au cei doi.

Nici Catherine Zeta-Jones nu s-a lăsat mai prejos şi i-a urat fiicei sale toate cele bune: ”Acum 16 ani, în duminica Paştelui, puiul meu a ieşit la lumină. Au fost 5,843,88 de zile de fericire. La mulţi ani pentru cea de-a 16-a aniversare, fiicei mele Carys Zeta”.

 


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) pe

okmagazine.ro


APR 23, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...