[ X ]
[ X ]
FRESH
Salma Hayek, superbă în costum de baie la aproape 53 de ani! Iată ...
A ÎNCHEIAT activitatea la emisiunea „Paragraf”! Irina Lencăuţan: „Am ...
În doar un an a adunat MII DE URMĂRITORI pe Instagram! Olga Țapordei: ...
CONCERT doar cu interpreți autohtoni, de Ziua Independenței! Iată ...

Fiica lui Kylie Jenner, scaun de 2,5 milioane de dolari? Stormi trăieşte în puf… la propriu!

După ce presa internaţională a notat ieri că Stormi, fiica lui Kylie Jenner, a „împrumutat“ o geantă Louis Vuitton de-a mamei sale, acum jurnaliştii de peste hotare au mai observant un amănunt foarte important.

În clipul în care Stormi purta geanta de 2.000 de euro a lui Kylie Jenner, micuţa în vârstă de 11 luni stătea pe un scaun format din mai mulţi urşi de pluş. Potrivit celor de la Fox News, nu se ştie exact valoarea scaunului care a devenit celebru peste noapte, însă astfel de creaţii au preţuri cuprinse între 100.000 şi 2,5 milioane de dolari.

Presa tabloidă din SUA notează însă că este foarte posibil ca scaunul format din urşi de pluş pe care a fost filmată Stormi să fie unul de 2,5 milioane de dolari, deoarece Kylie Jenner nu se zgârceşte deloc când vine vorba de fiica ei.

 


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Kylie (@kyliejenner) pe

Imediat după ce a filmat-o pe Stormi, Kylie Jenner s-a fotografiat şi ea pe acelaşi scaun şi a postat pe Instagram fotografia. În doar câteva ore după ce a împărtăşit fotografia cu fanii ei, imaginea a strâns aproape 6 milioane de like-uri.

kylie-jenner-scaun

okmagazine.ro


IAN 11, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...