[ X ]
FRESH
Fotografiile prin care Kylie Jenner îi promovează adidaşii lui Kanye ...
Direct de la Milano Fashion Week! O bloggerița Olga Lavric într-o ...
Adoră Spania și ÎNVAȚĂ LIMBA SPANIOLĂ! Arsenium: „Vreau să…”
Un fost lider de partid A SLĂBIT 7 KILOGRAME și a dezvăluit secretul: ...

FOTO RARE cu gemenii lui George și-ai lui Amal Clooney. Ce mari s-au făcut!

Dacă Amal a devenit o „clientă fidelă” a petrecerilor de la Hollywood, gemenii ei au fost ținuți departe de lumina reflectoarelor. Nu există fotografii oficiale cu ei, nu i-au prezentat fanilor internauți pe rețelele de socializare, practic i-au ținut ascunși până acum. Paparazzi au reușit, însă, să-i surprindă pe aeroport, în Sardinia, Italia, scrie okmagazine.ro.

George și Amal Clooney au fost surprinși în aeroport, sosind în Sardinia, la bordul unui avion privat. În compania lor se aflau și gemenii Ella și Alexander, care au fost văzuți rar în public. Micuții, care au împlinit de curând un an, păreau relaxați și liniștiți în brațele părinților lor, care se grăbeau să iasă din raza fotografilor avizi de inedit.

Îmbrăcați în blugi și tricouri, dar cu piciorușele goale, micuții erau adorabili! La fel de șic erau și părinții lui, George optând pantaloni de vară, albi, și un tricou asortat, în timp ce Amal îmbrăcase o pereche de pantaloni colorați, cu un print floral, și un maiou alb. Ce familie frumoasă au, nu?

Amintim că-n luna februarie 2017, George Clooney a anunțat că va deveni tată pentru prima dată. Mama actorului a fost cea care a dat vestea că va fi bunică de gemeni. Câteva luni mai târziu, mai exact în iunie 2017, gemenii Ella și Alexander au venit pe lume.


IUN 25, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...