[ X ]
FRESH
INCREDIBIL care este meseria de bază a lui Fuego. Nici prin cap nu ...
Carolina Gorun a lansat VIDEOCLIPUL FILMAT ÎN ITALIA, pentru piesa ...
Abia după un an a povestit CUM A FOST CERUTĂ DE SOȚIE! Bloggerița ...
N-are noroc în dragoste și gata! Paris Hilton a anulat nunta!

FOTO RARE cu gemenii lui George și-ai lui Amal Clooney. Ce mari s-au făcut!

Dacă Amal a devenit o „clientă fidelă” a petrecerilor de la Hollywood, gemenii ei au fost ținuți departe de lumina reflectoarelor. Nu există fotografii oficiale cu ei, nu i-au prezentat fanilor internauți pe rețelele de socializare, practic i-au ținut ascunși până acum. Paparazzi au reușit, însă, să-i surprindă pe aeroport, în Sardinia, Italia, scrie okmagazine.ro.

George și Amal Clooney au fost surprinși în aeroport, sosind în Sardinia, la bordul unui avion privat. În compania lor se aflau și gemenii Ella și Alexander, care au fost văzuți rar în public. Micuții, care au împlinit de curând un an, păreau relaxați și liniștiți în brațele părinților lor, care se grăbeau să iasă din raza fotografilor avizi de inedit.

Îmbrăcați în blugi și tricouri, dar cu piciorușele goale, micuții erau adorabili! La fel de șic erau și părinții lui, George optând pantaloni de vară, albi, și un tricou asortat, în timp ce Amal îmbrăcase o pereche de pantaloni colorați, cu un print floral, și un maiou alb. Ce familie frumoasă au, nu?

Amintim că-n luna februarie 2017, George Clooney a anunțat că va deveni tată pentru prima dată. Mama actorului a fost cea care a dat vestea că va fi bunică de gemeni. Câteva luni mai târziu, mai exact în iunie 2017, gemenii Ella și Alexander au venit pe lume.


IUN 25, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII