[ X ]
[ X ]
FRESH
SARBĂTOARE MARE în familia Președintelui: La Mulți Ani, Vlad! Ești ...
Salma Hayek are aceleași probleme ca toate femeile: ”Când eram slabă…”
A locuit 8 ANI în Marea Britanie și S-A FILMAT în mai multe producții! ...
Adrian Ursu și Irina Negară – VACANȚĂ DE VIS în SUA: „Știu că o să ...

Fotografie rară cu Andreea Marin și sora ei. Seamănă?

Andreea Marin este una dintre cele mai mari vedete din România. Pe cât de cunoscută este ea, pe atât de discretă e sora sa mai mică, scrie libertateapentrufemei.ro.

Practic, ele se mai au doar una pe alta în viață. Tatăl lor a murit în urmă cu câțiva ani, iar mama când erau doar niște copile.

Era normal ca, de ziua Cristinei, Andreea Marin să-și omagineze sora. A făcut asta inclusiv online, pe contul de Instagram, unde a postat o fotografie care le înfățișează pe cele două, scriind alături, simplu: ‘La mulți ani, surioara mea dragă!’.

Trecută sau nu prin filtru, poza arată că cele doua femei seamănă, chiar dacă una e brunetă și alta blondă, una are ochi deschiși la culoare, iar cealaltă întunecați. Mimica este aceeași, la fel și zâmbetul.

La fel ca Andreea, Cristina este și ea mamă. Are doi copii, iar primul e de seama Violetei. ‘Noi am rămas însărcinate aproape în același timp, pentru că între primii noștri copii, Violeta și Luca, băiețelul cel mare al Cristinei, este o diferență de 5 luni’, spunea la un moment dat Andreea Marin.

 


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania) pe


AUG 8, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...